"6 hónap alatt megtérült a képzésre befizetett befektetésem, az első 40 ml fillert támogatásként kaptam, így ezeken a kezeléseken nem volt anyag költségem, ez hatalmas segítség volt a kezdéskor !"


"Több, mint két éve végeztem el a képzést, jelenleg Angliában dolgozom. Teljesen független lehetek, Én osztom be az időmet, vendégeim megbecsülik a tudásomat és anyagilag messze az átlag felettiek lettek a lehetőségeim!"


"Amikor beiratkoztam a képzésre, még nem volt pontos elképzelésem arról, hogy hol szeretnék dolgozni. Végül alkalmazott szerettem volna lenni és szerencsére az Akadémiától mindenben segítséget kaptam, a Level6+1 Certificate-el könnyen találtam Németországban egy klinikán munkát magamnak!"

1. Mennyibe kerül az Aesthetic Injector Level 6+1 Certificate képzés?

A képzés ára 14.900 euro, mely tartalmazza a modulzáró vizsgák és a nemzetközi szakvizsgák díjait is.

2. Hogy tudok jelentkezni a képzésre?

A legegyszerűbb módja a jelentkezésnek hogyha emailt küldesz nekünk részvételi szándékodról az office@medicalfillershop.com címre amiben megadod nevedet, telefonos elérhetőségedet és megjelölöd a kiválasztott képzés nevét a honlapon található jelentkezési űrlap segítségével.

Mielőtt döntenél, az alábbi lépéseket javasoljuk:

1. Tájékozódás

Ismerkedj meg alaposan azzal a képzéssel, amelyre jelentkezni szeretnél! A képzések leíró oldalain igyekeztünk minden információt összegyűjteni, mely segíti a döntéshozatalt.

2. Jelentkezés

Ha sikerült döntened valamely képzésünk mellett, akkor jelentkezni emailben vagy a honlapon található online jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet.

3. Befizetés

A jelentkezés a tandíj - vagy részletfizetés választása esetén annak első részletének - és beiratkozási díj befizetésével válik aktívvá. A befizetési információkat a jelentkezéskor megadott e-mail címedre küldjük meg. Kérjük, hogy mindig ellenőrizd a pontos banki adatokat! Amennyiben a tájékoztató levelet véletlenül kitörölted vagy nem találod, a pontos befizetési adatokat megtalálod a választott képzés részletes képzési tájékoztatójában vagy írj az office@medicalfillershop.com e-mail címre!

Befizetés során, kérjük, a közlemény rovatban ne felejtsd el megadni a tanfolyam résztvevőjének a nevét és a választott képzés nevét!

3. Kik vehetnek részt a képzésen?

Honlapunkon az egyes képzések és webinarok részletes leírásánál megtalálod, hogy igényel-e előképzettséget a választott modul?

Az Aesthetic Injector Level 6+1 Certificate képzés nem igényel előképzettséget.

Azon képzések esetében, amik orvosi végzettséget igényelnek, a beiratkozás előtt kérni fogjuk az orvosi diploma másolatát vagy a végzettség igazolására alkalmas dokumentumot.

Hogyha nem vagy biztos a kapott információ ellenére sem, hogy a Te végzettséged megfelelő-e a választott képzéshez, írj nekünk emailt kérdéseddel az office@medicalfillershop.com email címre.

A képzés elvégzését követően legálisan végezhetek esztétikai medicina kezeléseket?

Az iAMA by ICAM Akadémia a képzések tartalmáért, szakmaiságáért és megvalósulásáért vállal felelősséget. Nemzetközi Akadémiaként a Világ szinte minden országából fogadunk hallgatókat. Az egyes országokban az Esztétikai Medicina kezelésekre vonatkozó szabályozások jelentősen eltérőek. Minden hallgató egyéni felelőssége a leendő munkavégzés országában az érvényben lévő szabályok ismerete és megtartása. Amennyiben az ország rendelete tiltja az injekciós esztétikai kezelések egyén végzettségével való legális gyakorlását, az abból eredő károk vagy sérelem Akadémiára át nem hárítható. Nem adunk javaslatot, tanácsot és nem ellenőrizzük, vagy kérjük hallgatóink leendő céljait vagy végzettségét kivéve az orvosi végzettséget előfeltételként igénylő képzések esetében. Kérjük, a vásárlás előtt ezek alapos mérlegelését.

Téves az a feltevés, hogy aki beiratkozik valamely képzésre vagy megvásárol egy modult, az a Világ minden országában a vásárlás vagy a szintvizsga birtokában jogosult lesz a kezelés végzésére és ezt a képzést kínáló központnak garantálnia szükséges. A képzés egy bizonyos tudást ad, a vizsga a tudást igazolja. A legális munkavégzésnek számos egyéb feltétele van.

A CIBTAC és VTCT szakvizsgák az Angol Ofqual Szakképzési Hivatal által akkreditáltak és engedélyezettek.

Hogyha nem tudom befejezni a képzést, vagy elállok a modulon való részvételtől a megvásárlást követően, vissza jár-e a befizetett összeg?

Sajnos nem áll módunkban a vásárlást követően a megvásárolt képzés díját visszatéríteni - kizárólag akkor, hogyha a képzés az Akadémiának felróható okokból nem valósul meg.

Ennek ellenére minden esetben a jóhiszeműség és az elfogadható megoldások vezérelik az Akadémia vezetőségét, így nem zárkózunk el az adott egyedi esetek különleges elbírálásától, de tandíjat nem tudunk egyetlen esetben sem visszafizetni. Kérjük ennek mérlegelését a befizetést megelőzően.

Mi a különbség a Certificate és a Diploma között?

A Diploma képzés szakvizsgája a teljesíthető legmagasabb szint az Akadémián. Tartalmaz minden esztétikai medicina minimál invazív eljárást (hialuronsav, kollagén indukciós kezelések, toxinok, stb...). A Londonban teljesíthető szakmai gyakorlat miatt aki külföldön szeretne dolgozni a későbbiekben, érdemes átgondolni ezt az opciót.

A Certificate képzés hialuronsavas és bőrminőség javító kezeléseket tartalmaz szakmai gyakorlat nélkül. A szakmai gyakorlat a képzés elvégzése utáni rutin szerzés szempontjából lehet fontos.

A képzés természetesen tartalmazza a teljes hands on gyakorlati modulokat, csak az oktatáson felül nem biztosít szakmai gyakorlatot.

A Level 6+1 Certificate szint a DIploma szint alatti legmagasabb Certificate kvalifikáció.