Akkreditációk:

  • Az ICAM CPD Akkreditált Akadémia, az akkreditáció minden képzési modulra vonatkozóan nyilvánosan megtekinthető a CPD hivatalos honlapján.
  • ICAM CPD Member - támogató tag.
  • Canadian Association of Medical Aesthetics ( CAMA ) akkreditáció.
  • UK Registered Training Supplier Regisztráció.

Esztétikai Medicina Fakultációink a következő szervek irányadásának felelnek meg:

  • Health Education England (HEE).
  • General Medical Council (GMC).
  • Joint Council for Cosmetic Practitioners (JCCP).
  • National Occupational Standards (NOS 2020).

Az iránymutatás konzultációjában a következő szabályozó testületek vettek részt:

The Joint Council for Cosmetic Practitioners (JCCP).

The Cosmetic Practice Standards Authority (CPSA).

British Association of Cosmetic Nurses (BACN).

Welsh Aesthetic and Cosmetic Society (WACS).

Tekintettel arra, hogy az ICAM Akadémia külföldi országokban  akkreditáltatta, regisztrálta és kvalifikáltatta a képzéseit, így az Akadémia működésének, tandíjainak, tanmenetének kérdéseiben nem tud rugalmas lenni, a kvalifikáció egyik alap pillére az akkreditált rendszer pontos alkalmazása, a nemzetközi szövetségek ellenőrzési jogkörének állandó fenntartása.

Az ICAM Certificate -ek nem magyarországi akkreditált képzések igazolásai, így azokat a törvényi szabályozásnak megfelelően magyarországi munkavégzés esetén honosíttatni /elismertetni szükséges. Ez minden hallgató saját feladata, felelőssége a tandíj ennek az eljárási folyamatát és költségét nem tartalmazza. 

CPD akkreditációval kapcsolatban 2021 június 1.-t követően a CPD alapelveinek elfogadását minden CPD akkreditált képzésben részt vevő hallgató részére meghatározzuk.

A CPD a Continuing Professional Development akkreditív képzési jegyzést  a hallgatói certificate-k tekintetében folyamatos, évenként benyújtandó, adott CPD pontok elméleti és gyakorlati továbbképzésekből, szakmai felkészültség folyamatos szintentartását biztosító képzéseken való részvételt igazoló pontokból leadott adatok alapján újítja meg.

Az ICAM a CPD akkreditációban végzett olyan hallgatóinak, akik folyamatosan megújítják Certificate-jüket, ingyenesen biztosítja a részvételt a CPD pontos workshopjain.

Bármely CPD akkreditációs képzés sikeres elvégzése önmagában nem jogosít senkit sem a képzésben szereplő modul szabad gyakorlására. Minden tevékenység csak az érvényes jogszabályok szerint végezhető. Ennek ismerete és betartása kizárólagosan a munkavégző feladata és felelőssége, erre az Akadémia Szabályzata részletesen kitér és minden olyan irányú kommunikációtól elzárkózik ami leendő hallgatók vagy érdeklődők munkavégzési jogosultságával kapcsolatos, a képzésekre történő beiratkozás mindenkinek egyéni, szabad akaratából történő döntésnek kell lennie. A Magyar Jogszabályok és Törvények nyilvánosak, bárki számára elérhetők és értelmezhetők. Ezek tanulmányozását kérjük fenti kérdések kapcsán.

Akkreditációval és Certification programmal kapcsolatos kérdéseit a : certification@icamedu.com email címre várjuk.