Mikor indul a következő képzés?

2023. május 8.-án

Mit fogok tanulni a masterclass-on?

Az Akadémia védjegyévé vált kombinált ajaktöltési technikát, ami biztonságos, tiszteli a vendég anatómiai adottságait, nem agresszív, lépésenként halad a kívánt eredmény felé és éppen az optimum pontig kezel.

Amiről biztosan nem lesz szó azok az instagram posztok, a russian lips, a lip lifting, a butterfly lips, a baby doll lips, a key hole lips és még ki tudja hány féle fantázia néven hírdetett szöveti hegesedést, granunlómákat, filler migrálódást, visszafordíthatatlan károsodást okozó technikák.

Az ICAM elutasít minden olyan kezelést és technikát amik nem összeegyeztethetőek az egyén anatómiai adottságaival és a bőr, a szövetek optimális filler befogadó képességével.

Mit tartalmaz a masterclass és mennyi ideig tart ?

A Masterclass 3 online elméleti modult és egy gyakorlati képzés modult tartalmaz.

Mennyibe kerül a masterclass?

A Masterclass ára 800 euro ami 3 online elméleti modult és egy gyakorlati modult tartalmaz.

Lehetőség van további online vagy személyes gyakorlaton való részvételre is az alábbi árakon:

Online egyéni gyakorlat ára : 80 euro / óra + felhasznált anyag

Kontakt egyéni gyakorlat ára : 120 euro / óra + felhasznált anyag

Hogy tudok jelentkezni a masterclass-ra?

A legegyszerűbb módja a jelentkezésnek hogyha emailt küldesz nekünk részvételi szándékodról az office@medicalfillershop.com címre amiben megadod nevedet, telefonos elérhetőségedet és megjelölöd a kiválasztott képzés nevét a honlapon található jelentkezési űrlap segítségével.

Mielőtt döntenél, az alábbi lépéseket javasoljuk:

1. Tájékozódás

Ismerkedj meg alaposan azzal a képzéssel, amelyre jelentkezni szeretnél! A képzések leíró oldalain igyekeztünk minden információt összegyűjteni, mely segíti a döntéshozatalt.

2. Jelentkezés

Ha sikerült döntened valamely képzésünk mellett, akkor jelentkezni emailben vagy a honlapon található online jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet.

3. Befizetés

A jelentkezés a tandíj - vagy részletfizetés választása esetén annak első részletének - és beiratkozási díj befizetésével válik aktívvá. A befizetési információkat a jelentkezéskor megadott e-mail címedre küldjük meg. Kérjük, hogy mindig ellenőrizd a pontos banki adatokat! Amennyiben a tájékoztató levelet véletlenül kitörölted vagy nem találod, a pontos befizetési adatokat megtalálod a választott képzés részletes képzési tájékoztatójában vagy írj az office@medicalfillershop.com e-mail címre!

Befizetés során, kérjük, a közlemény rovatban ne felejtsd el megadni a tanfolyam résztvevőjének a nevét és a választott képzés nevét!

Hol lesz a képzés gyakorlati része?

Az ICAM magyarországi Experience Oktató központja Dabason található, ahol szerződéses partnerünk olyan környezetet alakított ki, hogy a professzionális munkához és oktatáshoz minden feltétel adott legyen.

Ott minden a tanulásról és hallgatóinkról szól, a szakmai fejlődés és a kényelem körül forog.

Tudjuk, hogy minden hallgatónk nagyon elfoglalt és kevés szabadidejéből áldoz Ránk. Mi ezt őszintén tiszteljük és értékeljük, igyekszünk rugalmasan segíteni a nyugodt, magas szintű tanulást.