Az ICAM workhop-okat elsősorban olyan szakembereknek ajánljuk akik már rendelkeznek tapasztalattal az esztétikai medicina kezelések területén.

A workshop-on való részvétel nem helyettesíti az alapképzést vagy az abban foglaltakat, értelemszerűen nem nyújt egyéni képzéssel egyenértékű tudást és ismereteket.

A résztvevők ICAM Certificate-et kapnak a workshop-on való részvétel igazolásaként, de ez nem igazolja az adott téma vagy technika sikeres elsajátítását.

Az ICAM workshop-ok részletesen bemutatják a szükséges elméleti és gyakorlati elemeket, de megfelelő végzettség és előképzettség hiányában a kezeléseket csupán workshop-on való részvétellel még nem lehet biztonságosan elvégezni.

01 WORKSHOP - Profhilo Arc/Nyak/Dekoltázs Kezelési technikák és lehetőségek online workshop keretében

Időpont: 2022. február 25. - 1 nap

Részvételi Díj : 160,- Euro

02 WORKSHOP - Profhilo Testkezelés (felkar, térdek, belső comb, has, kézfejek)

Időpont : 2022. április 8. - 1 nap - Online

Részvételi Díj : 160,- Euro

A PROFHILO® BODY-t a SZÖVETEK regenerálására és a BŐR rugalmasságának javítására tervezték, különösen a kar belső részén, belső combokon és a hason alkalmas látványos eredmény elérésére.

Elősegíti a szövetek feszességének, tónusának és rugalmasságának helyreállítását, ami az extracelluláris mátrix TÖBBSZINTŰ ÁTALAKULÁSÁT eredményezi, valamint fenntartja és elősegíti a keratinociták, fibroblasztok és zsírsejtek normál vitalitását .

A termék magas HA-koncentrációjú (96mg/3ml), jó kezelhető,  nem tartalmaz BDDE-t vagy más vegyi anyagokat.

03  WORKSHOP - Russian Couture Ajak/ Áll / Járom Ív / Mandibula Kontúrozás Technika

Időpont: 2022. március 24-25.- 2 nap / 11.00-14.00 ig online

Részvételi Díj : 900 Euro

Maximális létszám: 3 fő

A Russian Couture 2 napos online elméleti és technikai workshop.

A @doctortoma metódusán alapuló hialuronsavas arc formázó step by step technika kifejezetten a "Russian Modelage" vonalat mutatja meg a résztvevőknek. 

1. nap: online elmélet

2. nap: online gyakorlati bemutató

03 Workshop - 3 napos ismétlő workshop - nasolabiális redő, marionette ránc, ajak és periorális régió, jawline, mandibula, áll és szemzug kezelési lehetőségei és technikái

Időpont : 2022. március 9-11. - 3 nap
Részvételi díj : 990,- Euro

06 WORKSHOP - Hialuron Filler Oldása Hiadáz enzimmel

1 nap
Részvételi díj : 320,- Euro