Intenzív Hands On Képzés Barcelonában

Egy intenzív és csak gyakorlatra épülő képzést képzeltél el magadnak ?

Az iAMA Barcelona Masterclass éppen ilyen.

Exkluzív környezetben, gyakorlat orientáltan tanulhatod meg a hialuronsavas filler kezeléseket, évente 4 alkalommal, amikor számodra a leg megfelelőbb.

A Masterclass nem követel meg előképzettséget, de teljesen kezdő szintről indulva sokkal több önálló gyakorlásra lesz szükséged a tanultak biztonságos alkalmazásához.

Az intenzív 3 napos gyakorlatot elsősorban orvosok részére vagy alap ismeretekkel rendelkező szakembereknek ajánljuk.

                         Itt az ideje, hogy a saját utadat járd                                                                                                                         A Barcelonában szervezett gyakorlati intenzív tréning 3 nap és tartalmazza az összes hialuronsavas injektálási technika alkalmazását.

BARCELONA...

AZ iAMA KÖZPONTJA AHOL A TUDÁS TERET NYER

SZÁMUNKRA NINCSENEK VÉLETLENEK.

Az Esztétikai Medicinában számodra sem lehetnek. Kiszámítható, biztonságos, tudásra épülő képzést kínálunk:

  • Integrált kezelések
  • Kockázat minimalizálás
  • Eredmény maximalizálás
  • Dolgozz tudatosan, lásd reálisan a lehetőségeidet.

ELSŐ NAP #1

Releváns anatómia áttekintése, szúrási technikák, kontraindikációk és veszély zónák. Páciens/vendég anamnézis, kanül használat.

MÁSODIK NAP #2

Hands On modelleken

Profhilo, periorális régió kezelése, járomív, mandibula, áll projektálás.

(választott csomag függvényében toxin elmélet és gyakorlat)

HARMADIK NAP #3

Hands On modelleken

Ajak töltési technikák, közép arc, szemkörnyék, szemzug töltése.

(választott csomagtól függően hiadáz enzim alkalmazása)

TARTS VELÜNK. 

A LEGJOBB HELYEN VAGY.

Biztos vagyok benne, hogy a legtöbben azt a mondatot keresitek amiben azt ígérjük, hogy ha befizeted, ha eljössz, akkor 3 nap alatt profi Esztétikai Injektor leszel, csak ennyit kell tenned, semmi többet és garantálni tudjuk, hogy mindent tudni fogsz.

Ezt sajnos nem tudjuk ígérni és ezért leírni sem fogjuk.

Az Esztétikai Medicina kezelések szinte őrült tempóban változtatták meg a reálisan elérhető és elvárható célokat. Vendég és kezelést végző oldalról egyaránt.


Az iAMA a klasszikus értékeket követi és közvetíti.


Hogyha Minket választasz, a Tőlünk telhető legjobbat adjuk Neked!

iAMA by ICAM

Leginkább Esztétikai Medicina képzésekre specializálódott Akadémiaként jutunk az emberek eszébe. 

De valójában sokkal több vagyunk ennél. Ahogy Te is több vagy számunkra, mint egy hallgató.

Folyamatosan megújulunk, keressük a legjobb megoldásokat, a legjobb termékeket és eljárásokat. 

Az aging-re, az arcra a test és lélek egészeként tekintünk, nálunk az okozat nem előzi meg az okot.

Számunkra fontos, hogy szeresd amit tanulsz és tiszteld amit tudsz.

"Fogorvosként a klasszikus, bemutató jellegű workshop-okat kevésnek tartottam ahhoz, hogy megtanuljam a hialuron töltéseket, viszont gyakorlatot szerettem volna szerezni a lehető leg intenzívebb módon. A 3 napos masterclass mindent megadott amire szükségem volt. Barcelona csodálatos és igazi kikapcsolódás volt csak a kezelésekre összpontosítani, kiszakadni a napi rutin feladatokból."

"Tavaly elvégeztem egy másik cégnél egy alap Injektálás képzést, sajnos nem kaptam meg a szükséges ismereteket, nem mertem elkezdeni önállóan kezeléseket végezni. Nagyon bizonytalan voltam. Gyakorlati rutint és profi instrukciókat kaptam a barcelónai masterclass alatt, korrigálták minden rossz mozdulatomat, most magabiztosan végzem a kezeléseket."

Mikor van a következő 3 napos Intenzív MasterClass?

Évente négy alkalommal szervez az iAMA nemzetközi Intenzív gyakorlatot, jelentkezni online, a választott időpont előtt legkésőbb 30 nappal szükséges.

Következő időpontok:

2022. október 21-22-23

2023. január 27-28-29

2023. május 12-13-14

2023. október 13-14-15

Jelentkezz még ma!

Ne várj tovább, 3 napos gyakorlati csomagunk igazi expert élmény lesz számodra:

ESZTÉTIKAI SPECIALISTA KÉPZÉS 10% kedvezménnyel

CIBTAC/CPD/IEBDAC akkreditált képzés Bevezetés az esztétikai anatómia alapjaiba Aging folyamata és kezelési lehetőségei Az esztétikai konzultáció menete és célja Vendég elégedettség, elvárások, reálisan elérhető eredmények Elő és utó ápolás Jogi felelősség Anamnézis Hands On gyakorlat online és kontakt formában is Kontraindikációk felismerése és kezelése Hialuron fillerek Skinbooster / Mezoterápia Nasolabiális redő / Marionette ránc 8D Ajaktöltési technikák Közép arc / Járomív / Mandibula / Áll Szem alatti terület

13,410.00 € 14,900.00 €

Esztétikai Medicina Kontraindikációs szett

Nélkülözhetetlen Esztétikai Medicina "mentő csomag" szett minden fajta esztétikai kezeléshez technikai video anyaggal megvásárolható! Hűthető thermo táskában, akár mobil munkavégzéshez is könnyedén és biztonsággal szállítható Tartalma: 1 db online video képzési anyag a hiadáz és epipen használatáról 1 db Epipen 1 doboz hyaluronidáz enzym (1500Iu/fiola) 5 db hiadáz higító folyadék 5 db steril Unit Dose adagolós fecskendő 5 db TSK invisible tű 5 db felszívó tű Jegelő tasak 1 tubus érzéstelenítő krém

250.00 €

Intenzív 3 napos MasterClass

Intenzív 3 napos master class hialuronsavas töltési technikák és alkalmazásuk. Certificate vizsgával.  Fizetést követően, kérjük e-mailben jelezze, hogy melyik időpontra jelentkezne. Amennyiben a megjelölt időpontban nem áll szabad hely rendelkezésre, akkor a szabad helyek függvényében jelezzük a lehetséges képzési napokat.

1,970.00 €

Viscoderm 1.6% Trio 3x1 ml

16 mg keresztötés nélküli hialuronsav / ml A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

145.00 €

Viscoderm HydroBooster 1x1.1 ml

Különleges termék a bőr finom töltésére és feszesítésére egyszerre. Szemkörnyék és periorális terület ideális filler terméke. Hidratál, revitalizál, feltölt és kollagén indukciós hatású Booster hialuronsav. 1 x 1.1ml fecskendő 2 x 29G x 13 mm tűvel 25 mg keresztkötött hialuronsav A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

110.00 €

Viscoderm 0.8% 3x1 ml

8 mg / ml keresztkötés nélküli revitalizáló hialuronsav A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

90.00 €

Profhilo Body Kit

A KIT tartalma: 4 db PROFHILO® FIGURA - BODY PATCH (nyugtatja, feszesíti a kezelt területet a kezelést követően) PROFHILO® BODY  2 x 3ml fecskendő (3,2% - 48mg / 3ml) PROFHILO® FIGURA - BODY CREAM (alakformáló otthoni termék: 150ml) A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

310.00 €

Profhilo 1x2 ml / doboz

Profhilo 32 mg / ml keresztkötés nélküli hybrid hialuronsav az arc, nyak és dekoltázs BAP 10 pontos kezelésére. A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

140.00 €

Aliaxin LV 2x1 ml

A tökéletes, tartós ajak volumenizáló filler. 25 mg HA / ml 1 db 27Gx 13 mm tű / ml 1 db 27Gx 19 mm tű /ml G prime: 107 (Pa) A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

230.00 €

Aliaxin GP 2x 1 ml

Nasolabiális redő, közép arc, Glabella, Marionette ránc kezelésére 25 mg HA / ml 1 db 30Gx 13 mm tű / ml 1 db 27Gx 19 mm tű /ml G prime: 95 (Pa) A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

230.00 €

Aliaxin EV 2x1 ml

Asszimetriák korrigálására, közepeses mély kezelésekhez, subcután mélységben. 25 mg HA / ml 1 db 27Gx 13 mm tű / ml A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek. 1 db 27Gx 19 mm tű /ml G prime: 162 (Pa)

230.00 €

Aliaxin SV 2x1 ml

Volumen vesztés pótlására, csontos platformon történő kezelésekhez. 25 mg HA / ml 1 db 27Gx 13 mm tű / ml 1 db 27Gx 19 mm tű /ml G prime: 295 (Pa) A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

230.00 €

Aliaxin FL 2x1 ml

Ajaktöltésre, kontúr definiálására 25 mg HA / ml 2 db 30Gx 13 mm tű / ml G prime: 45 (Pa) A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

230.00 €