Nyári Intenzív ArcEsztétikai medicina képzés

Summer Intensive Aesthetic Specialist képzés Jelentkezés (2024. június 29-július 7 )

40 óra elmélet + 40 óra gyakorlat Budapesten

A 10 napos intenzív tanfolyam 6900 €-ba kerül, mely tartalmazza az összes tananyagot, klinikai munkaruhát és gyakorlati képzést.

A 10 nap alatt Hialuronsav elméleti és gyakorlati ismereteket szerezhetnek hallgatóink.

A jelentkezés a részvételi díj befizetésével véglegesíthető és június 18-án zárul.

Nyári intenzív tanfolyamunk Budapesten, egyetemi kooperációval zajlik. Napi 4 óra elméleti és 4 óra gyakorlati képzést kínálunk egymást követő 10 napon keresztül, maximum 3 fős csoportokban.

Az elmélet a releváns anatómia áttekintését, anamnézis és kezelési terv készítését, leggyakoribb kontraindikációk felismerését és kezelési lehetőségeit foglalja össze hialuronsavas esztétikai medicina kezelések tekintetében.

A gyakorlati szakasz alatt tudásszint alapján osztjuk be a jelentkezőket. Teljesen kezdő résztvevő 40 óra latt reálisan az alap hialuronsavas technikákat tudja elsajátítnai, mint a skinbooster, mezoterápia, periorális terület kezelése és alap ajaktöltési metódusok. Kb. 1 év vagy annál több tapasztalattal haladó technikák, mint járomív, áll, mandibula, speciális ajaktöltési módszerek, full face és kanül alkalmazása kerül oktatásra.

A nyári intenzív kurzus június 29. és július 7. között 10 napos, 8 óra tanulással minden nap, 10-18 óra között.

A részvételi díj az utazási és szállás szolgáltatást nem tartalmazza, ha segítségre van szüksége, szívesen állunk rendelkezésére egyetemi campus vagy szállodai lehetőségekkel.