Mikor indul a következő képzés?

2023. május 8.-án

Mit fogok tanulni a masterclass-on?

Differenciált cellulit terápia alapjait és alkalmazható technikákat.

Minimál invazív és nem invazív eljárásokat melyekkel az alábbi területeket lehet hatékonyan kezelni:

toka

felkar

könyök

térd

has

fenék

csípő

A kezelések közé tartozik az intralpoterápia, mely valódi zsírbontó eljárás és a helyi zsírlerakódások kezelésére szolgál. 

A használható termékek mikro-zselatinos oldatok, melyek biokompatibilisek, felszívódóak, zsírbontó dezoxikólsav (epesav) hatóanyagot tartalmaznak. 

Ez az epesav fajta természetesen is előfordul a szervezetben. Számos klinikai vizsgálattal igazolták biztonságosságát és az eddigi eljárásokkal szemben nem következnek be súlyos szövődmények.

Mit tartalmaz a masterclass és mennyi ideig tart ?

A Masterclass 3 online elméleti modult és egy gyakorlati képzés modult tartalmaz.

Mennyibe kerül a masterclass?

A Masterclass ára 800 euro ami 3 online elméleti modult és egy gyakorlati modult tartalmaz.

Lehetőség van további online vagy személyes gyakorlaton való részvételre is az alábbi árakon:

Online egyéni gyakorlat ára : 80 euro / óra + felhasznált anyag

Kontakt egyéni gyakorlat ára : 120 euro / óra + felhasznált anyag

Hogy tudok jelentkezni a masterclass-ra?

A legegyszerűbb módja a jelentkezésnek hogyha emailt küldesz nekünk részvételi szándékodról az office@medicalfillershop.com címre amiben megadod nevedet, telefonos elérhetőségedet és megjelölöd a kiválasztott képzés nevét a honlapon található jelentkezési űrlap segítségével.

Mielőtt döntenél, az alábbi lépéseket javasoljuk:

1. Tájékozódás

Ismerkedj meg alaposan azzal a képzéssel, amelyre jelentkezni szeretnél! A képzések leíró oldalain igyekeztünk minden információt összegyűjteni, mely segíti a döntéshozatalt.

2. Jelentkezés

Ha sikerült döntened valamely képzésünk mellett, akkor jelentkezni emailben vagy a honlapon található online jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet.

3. Befizetés

A jelentkezés a tandíj - vagy részletfizetés választása esetén annak első részletének - és beiratkozási díj befizetésével válik aktívvá. A befizetési információkat a jelentkezéskor megadott e-mail címedre küldjük meg. Kérjük, hogy mindig ellenőrizd a pontos banki adatokat! Amennyiben a tájékoztató levelet véletlenül kitörölted vagy nem találod, a pontos befizetési adatokat megtalálod a választott képzés részletes képzési tájékoztatójában vagy írj az office@medicalfillershop.com e-mail címre!

Befizetés során, kérjük, a közlemény rovatban ne felejtsd el megadni a tanfolyam résztvevőjének a nevét és a választott képzés nevét!

Hol lesz a képzés gyakorlati része?

Az ICAM magyarországi Experience Oktató központja Dabason található, ahol szerződéses partnerünk olyan környezetet alakított ki, hogy a professzionális munkához és oktatáshoz minden feltétel adott legyen.

Ott minden a tanulásról és hallgatóinkról szól, a szakmai fejlődés és a kényelem körül forog.

Tudjuk, hogy minden hallgatónk nagyon elfoglalt és kevés szabadidejéből áldoz Ránk. Mi ezt őszintén tiszteljük és értékeljük, igyekszünk rugalmasan segíteni a nyugodt, magas szintű tanulást.