Az ICAM legújabb projektje a Mobil és/vagy Mobilizálható Klinika projekt, amit két fontos szegmensre terveztünk:

1.: Olyan elsősorban esztétikai medicina kezelésekkel foglalkozó szakemberek munkavégzését és praxis tervezését szeretnénk segíteni, akik gyors, kiszámítható költségű, előírásoknak mindenben megfelelő "használatra kész" rendelőt vagy praxist szeretnének kialakítani. 

Előre tervezett, blokkosított rendelői pult rendszereket, hűtő és sterilizáló berendezéseket, irodai és konzultációra is alkalmas blokkokat kínálunk, amikbe csak a termékeket kell betenni, de minden mást Mi szállítunk. A fiókok mérete az esztétikai termékek csomagolásához igazodik, tű és veszélyes hulladék tárolók, steril tálcák, minden a szakterülethez tervezve. Esztétikai kezelő ágy, görgős munka szék, lámpa is a mobil klinikai részei.

Minden klinikai egység az EU és az U.S.A. egészségügyi szabályzatai szerint van felszerelve, a legújabb technológiákkal, a kellékek tárolására tervezett egyedi szekrényekkel és berendezésekkel.

A Mobil Klinika egyedi tervezése az Ön specifikációinak megfelelően történik. Az ICAM a legjobb mobil rendelői és praxis megoldást kínálja, amely úgy méretezett, hogy a legjobban megfeleljen az Ön rendelői igényeinek és az Ön által kiszolgált pácientúrának, vendégkörnek.


2.: Az ICAM új projektjének lehetőségei között szerepel a mobilizálható oktató központok, mobilizálható rendelők és szakvizsgálók, szakellátó egységek, váróterek, vizsgatermek, személyzeti fürdőszobák, mozgássérültek számára kialakított fürdőszobák, távorvoslás, audio-video oktatási központ, multimédiás egységek kialakítása. 

Az ICAM páratlan szakértelmet és bizonyított tapasztalatot kínál mobil egészségügyi megoldások, logisztika, szolgáltatások és támogatás biztosítása terén, ahol csak szükség van rá.


ICAM Modul és Mobilizálható Esztétikai Praxisok és Rendelők

ICAM Modul és Mobilizálható Dialízis Centrum

Sterilizáló Egységek

ICAM Mobil Oktató Központ

Egészségügyi, Kozmetikai, Esztétikai Képzések, Workshop-ok, Bemutatók megtartására alkalmas egység amit oda vezet ahol a képzésre szükség van.

Mobil CT és MRI Centrum

Mobil Műtő és Komplett rendelői egységek