Covid-19 szabályok az ICAM hallgatóinak

Az ICAM bármilyen esetlegesen fennálló közegészségügyi válság idején is mindent megtesz, hogy diákjainak a legmagasabb szintű, az új elvárásoknak is megfelelő rugalmas oktatást nyújtson.

A jelenleg érvényben lévő szabályozások alapján az ICAM Akadémia minden tagozatán  online folyik az oktatás elméleti szakasza. 

Nagy valószínűséggel ez a következő szemeszterben sem fog változni. 

A 2021 / 2022 tanévben online fog indulni az oktatás. Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a világjárvány alakulását és mindig a körülményeknek megfelelően oktatunk mind Franciaországban, mint az Egyesült Arab Emirátusokban. Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy vissza tudjunk térni a jelenléti oktatásra, de az ICAM egyik alapelve a BIZTONSÁG és FELELŐSSÉG egymás iránt így elsődleges szempontunk mindig a biztonságos oktatás.

A COVID-19 járvánnyal összefüggő intézkedések egyetlen célja, hogy lehetőség szerint csökkentsük az intézményen belüli át és továbbfertőződés valószínűségét és megőrizzük az ICAM hallgatóinak, tanárainak és munkatársainak egészségét.

Arra kérünk mindenkit, hogy tegyen meg minden tőle telhetőt, hogy ezt a helyzetet gyors alkalmazkodásokkal és sikeres oktatással kezelhessük, példát mutathassunk.

A gyakorlati kontakt képzések időpontja az aktuális rendelkezések függvényében alakul, de tekintettel a kiemelten magas fertőzés veszély kockázatra az Akadémia fenntartja a jogot, hogy legjobb belátása szerint egyéni hatáskörben halasszon a gyakorlati modulok időpontján.

Visszaigazolt és tervezett gyakorlati képzések is halasztásra kerülhetnek hogyha az Akadémia vezetősége akár a kezdés napjától máshogy rendelkezik. 

Mivel az ICAM gyakorlati modulok fokozott fertőzés veszélyes kontakt képzések, mindenki fegyelmezett magatartását és megértését kérjük.