Online Oktatás

Az ICAM Akadémia Digitális Akadémiai platformon keresztül oktatja valamennyi fakultáció elméleti moduljait a legmagasabb színvonalon, a legjobb platformon.

A DigiSchool felületen keresztül hallgatóink visszanézhetik az élő előadásokat, 0-24 órában kérdéseket tehetnek fel oktatójuknak, bármikor elérhetik és letölthetik az ICAM anatómia könyvtárának kiadványait, hozzáférnek hangos könyvekhez, e-book okhoz, Aesthetic Journal folyóiratokhoz és video workshopokhoz.

200 nál több esettanulmányt dokumentált az Akadémia oktatási céllal, kezelés sorozatok video és foto anyagai, kontraindikációk és kezelésük, cadaver esettanulmányok, online konzultációs lehetőség.

A leg modernebb amerikai platform az online oktatásban.

Oktatóink a Világ bármely pontjáról elérhetők, előadásaikat Dubaiból, Párizsból, Dél Afrikából, Genfből, Rómából tartják hallgatóinknak.

Az ICAM sikerrel és megelégedettséggel alkalmazza az Online oktatási rendszert.

Az órákon, előadásokon a rugalmasság ellenére megköveteljük a bekapcsolt kamerával történő részvételt, az aktív kommunikációt, a koncentrálást, a megfelelő öltözetet és tiszteletet.

Online hands-on gyakorlat esetén a modellek előzetes előkészítését, a kamera megfelelő beállítását és nyugodt, gyakorlatnak szentelt időt kérünk mindenkitől.