Közösségi Média és az ICAM

Közösségi Média Alapelvek és az  ICAM

Az ICAM Akadémia számos közösségi média csatornát kezel és arra törekszik, hogy informatív, pozitív, támogató közösségeket hozzon létre, ahol megoszthatjuk egymással az információkat és véleményt cserélhetünk.

Hogyha megosztasz valamit az egyik közösségi média felületeden amit eredetileg az ICAM posztolt saját oldalán, vagy hozzászólsz valamelyik bejegyzésünkhöz, akkor beleegyezel abba, hogy betartod a közösségi irányelveket. 

A közösségi média csatornáinkon közzétett bejegyzések (beleértve a véleményeket és hozzászólásokat)  nem feltétlenül tükrözik az ICAM vagy a közösségi oldal tulajdonosának nézeteit, az ezzel kapcsolatos felelősség a hozzászólás vagy vélemény eredeti posztolójának a felelőssége. 

Abban az esetben is, hogyha utólag derül ki, hogy zárt csoportból származó vélemény kerül ki az ICAM valamely oldalára, esetleg az Akadémia azzal egyet ért, erre utaló bejegyzést tesz közzé, de a posztoláskor nem volt tudomása a megosztott poszt forrásáról és valóságtartalmáról.

Arra törekszünk, hogy pozitív, inspiráló, támogató, szórakoztató közösséget hozzunk létre, ezért kérjük, hogy minden felhasználó vegye figyelembe az alábbi közösségi irányelveket:

1. Maradjon mindenki a témánál és legyen tiszteletteljes

MInd az ICAM-al, mind oktatóival, mind egymással szemben.

Elsősorban azt kérjük, hogy mindenki mutasson tiszteletet közösségi médiaközösségeink többi tagja iránt.

Bátorítjuk és szívesen vesszük észrevételeiteket és visszajelzéseiteket, feltéve, hogy véleményeteket oly módon osztjátok meg, amely tiszteletben tartja az Akadémiát és a közösségünket, nem helytelen, témán kívüli, sértő, zaklató, profán véleményeket, rágalmakat, sértő megjegyzéseket vagy harmadik féltől származó webhelyeket, termékeket, szolgáltatásokat reklámoz. 

Nem ez a megfelelő fórum, hogy visszajelzést írj vélt vagy valós véleményedről, vélt vagy valós sérelmeidről, csoporthoz való csatlakozást szervezz vagy adományokat gyűjts akár másoknak. 

Kérjük, használd ezekhez a témákhoz hallgatói felületedet vagy weboldalunk Kapcsolatfelvételi menüpontját.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy elutasítsuk vagy eltávolítsuk azokat a megjegyzéseket, amelyek nem felelnek meg az irányelveinknek, és letiltjuk vagy kitiltjuk azokat a felhasználókat/követőket, akik megsértik ezt az irányelvet.

2. A megjegyzések moderálása és reagálása

Mindent megteszünk, hogy moderáljuk és gyorsan reagáljunk észrevételeitekre és visszajelzéseitekre. Általában naponta egyszer jelentkezünk be munkaidőben, munkanapokon. 

Ne feledjétek azonban, hogy ez a fórum más felhasználók véleményét és nézeteit is tartalmazza. Bár moderáljuk csatornáinkat annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználók bejegyzései megfeleljenek ezeknek az irányelveknek, nem vagyunk felelősek a felhasználók által közzétett megjegyzések vagy információk, képek pontosságáért vagy megbízhatóságáért.

3. Használhatjuk a hozzászólásokat

Ha közzétesz valaki valamit egyik közösségi média csatornánkon, akkor elfogadja, hogy a hozzászólásait és az azokban található tartalmakat, ötleteket vagy technikákat szabadon használhatjuk bármilyen módon és bármilyen médiában. Ennek megfelelően kérjük, ne kommenteljetek vagy osszatok meg olyan ötleteket vagy anyagokat, amelyeket bizalmasan kívántok kezelni, vagy amelyekért kártérítéssel felehettek. 

Amikor bármely közösségi média csatornánkon közzétesztek valamit, a nevetek, profilotok látható lesz.