ESZTÉTIKAI SPECIALISTA KÉPZÉS 10% kedvezménnyel

CIBTAC/CPD/IEBDAC akkreditált képzés Bevezetés az esztétikai anatómia alapjaiba Aging folyamata és kezelési lehetőségei Az esztétikai konzultáció menete és célja Vendég elégedettség, elvárások, reálisan elérhető eredmények Elő és utó ápolás Jogi felelősség Anamnézis Hands On gyakorlat online és kontakt formában is Kontraindikációk felismerése és kezelése Hialuron fillerek Skinbooster / Mezoterápia Nasolabiális redő / Marionette ránc 8D Ajaktöltési technikák Közép arc / Járomív / Mandibula / Áll Szem alatti terület

13,410.00 € 14,900.00 €

Esztétikai Medicina Kontraindikációs szett

Nélkülözhetetlen Esztétikai Medicina "mentő csomag" szett minden fajta esztétikai kezeléshez technikai video anyaggal megvásárolható! Hűthető thermo táskában, akár mobil munkavégzéshez is könnyedén és biztonsággal szállítható Tartalma: 1 db online video képzési anyag a hiadáz és epipen használatáról 1 db Epipen 1 doboz hyaluronidáz enzym (1500Iu/fiola) 5 db hiadáz higító folyadék 5 db steril Unit Dose adagolós fecskendő 5 db TSK invisible tű 5 db felszívó tű Jegelő tasak 1 tubus érzéstelenítő krém

250.00 €

Intenzív 3 napos MasterClass

Intenzív 3 napos master class hialuronsavas töltési technikák és alkalmazásuk. Certificate vizsgával.  Fizetést követően, kérjük e-mailben jelezze, hogy melyik időpontra jelentkezne. Amennyiben a megjelölt időpontban nem áll szabad hely rendelkezésre, akkor a szabad helyek függvényében jelezzük a lehetséges képzési napokat.

1,970.00 €

Viscoderm 1.6% Trio 3x1 ml

16 mg keresztötés nélküli hialuronsav / ml A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

145.00 €

Viscoderm HydroBooster 1x1.1 ml

Különleges termék a bőr finom töltésére és feszesítésére egyszerre. Szemkörnyék és periorális terület ideális filler terméke. Hidratál, revitalizál, feltölt és kollagén indukciós hatású Booster hialuronsav. 1 x 1.1ml fecskendő 2 x 29G x 13 mm tűvel 25 mg keresztkötött hialuronsav A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

110.00 €

Viscoderm 0.8% 3x1 ml

8 mg / ml keresztkötés nélküli revitalizáló hialuronsav A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

90.00 €

Profhilo Body Kit

A KIT tartalma: 4 db PROFHILO® FIGURA - BODY PATCH (nyugtatja, feszesíti a kezelt területet a kezelést követően) PROFHILO® BODY  2 x 3ml fecskendő (3,2% - 48mg / 3ml) PROFHILO® FIGURA - BODY CREAM (alakformáló otthoni termék: 150ml) A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

310.00 €

Profhilo 1x2 ml / doboz

Profhilo 32 mg / ml keresztkötés nélküli hybrid hialuronsav az arc, nyak és dekoltázs BAP 10 pontos kezelésére. A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

140.00 €

Aliaxin LV 2x1 ml

A tökéletes, tartós ajak volumenizáló filler. 25 mg HA / ml 1 db 27Gx 13 mm tű / ml 1 db 27Gx 19 mm tű /ml G prime: 107 (Pa) A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

230.00 €

Aliaxin GP 2x 1 ml

Nasolabiális redő, közép arc, Glabella, Marionette ránc kezelésére 25 mg HA / ml 1 db 30Gx 13 mm tű / ml 1 db 27Gx 19 mm tű /ml G prime: 95 (Pa) A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

230.00 €

Aliaxin EV 2x1 ml

Asszimetriák korrigálására, közepeses mély kezelésekhez, subcután mélységben. 25 mg HA / ml 1 db 27Gx 13 mm tű / ml A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek. 1 db 27Gx 19 mm tű /ml G prime: 162 (Pa)

230.00 €

Aliaxin SV 2x1 ml

Volumen vesztés pótlására, csontos platformon történő kezelésekhez. 25 mg HA / ml 1 db 27Gx 13 mm tű / ml 1 db 27Gx 19 mm tű /ml G prime: 295 (Pa) A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

230.00 €

Aliaxin FL 2x1 ml

Ajaktöltésre, kontúr definiálására 25 mg HA / ml 2 db 30Gx 13 mm tű / ml G prime: 45 (Pa) A termék csak professzionális használatra, a termék alkalmazására jogszabályban meghatározott jogosultság birtokában vásárolható meg. Megrendelő a megrendelés leadásával kötelezi magát ezen rendelési kritérium elfogadására és szükség esetén jogosultságát igazolja a webáruház üzemeltetőjének vagy az ellenőrző cégnek.

230.00 €