Mindenből a legjobbat, csakis a legjobbat...

Az ICAM Esztétikai Medicina Akadémia története 2009-ben indult, amikor az iskola mai rektora és egyik alapítója felismerte az igényt a magas színvonalú és a nemzetközi elvárásoknak is megfelelő esztétikai medicina képzés iránt.

Pontosan tudta, mit akar létrehozni: a legjobb képzést

Az Ibsa Derma, Algeness, Mesoestetic, Regenyal Laboratoires és Laboratoire Genevrier első magyarországi forgalmazóiként 2008 óta szoros kapcsolatban állunk világelső gyártókkal és a hazai esztétikai piac szereplőivel.

Nem volt könnyű feladat egyszerre több fronton is helytállni: workshopok, kampányok, bevezetések, public relations, reputáció-menedzsment, márkaépítés- és fejlesztés volt a dolgunk a Magyarországra érkező nemzetközi orvostechnikai eszköz gyártók és cégek megbízásából.

Mit jelent számunkra az inspiráció?

Kudarcaink mindig sikerrel végződtek. Sosem féltünk beszélni róluk, vagy szembenézni velük: általuk lett mára 100% márkafüggetlen, iskola rendszerben működő akkreditált Akadémia az ICAM (International College of Aesthetic Medicine).

Megtanultuk, hogy az inspirációnak hatalmas ereje van. Ezt közvetítjük leendő hallgatóink, partnereink számára is.

Az Akadémia sikertörténetei kivétel nélkül inspirációval kezdődtek: ötlettel, sugallattal, megérzéssel. Természetesen mindezt használni is tudni kellett. A 100% kemény munka önmagában sosem hozza meg a várt eredményt. Munka és inspiráció kéz a kézben jár. A legjobb szakemberek nem keményebben, hanem okosabban, kreatívabban dolgoznak. Az inspiráció bármikor "aktiválható".

Az első Esztétikai Anatómia és Injector Képzés:

Esztétikai Anatómia néven 2010-ben Dr. George Oskarbski irányításával dolgoztuk ki és kezdtük el oktatni elsőként magyar nyelven azt a komplex elméleti oktatási anyagot, ami kifejezetten a hialuronsavas fillerek, skinboosterek, bőrminőség javító termékek professzionális alkalmazásához foglalja össze a kellő és szükséges alapokat és amit a szakma azóta is alkalmaz.

Az első, angol és magyar nyelven egyaránt elérhető Esztétikai Specialista (Clinical Aesthetic Specialist Injector) néven indult képzésünk évek óta tartó töretlen sikere mellett 2021-ben tovább bővült az Akadémia és  Barcelonában is elérhetővé vált ikonikus kurzusunk.

2022-ben PRP-iPRF képzést indítottunk kifejezetten esztétikai fogorvosok, fogászati szakemberek részére, majd 2023-ban a CaHa kollagén indukciós eljárások modult is sikerre vitte az iskola.

Képzéseink gerincét az esztétikai anatómiára és fiziológiára, hialuronsavas orvostechnikai eszközök ismeretére épülő, saját fejlesztésű tananyagunk adja, amit a hazai és nemzetközi, jelenleg is aktív szakemberekből álló oktatógárda iránymutatásával sajátítanak el a résztvevők. 

Célunk, hogy a képzéseink végére erős gyakorlati ismeretekkel rendelkező szakembereket képezzünk, akik az éles helyzetekben is megállják a helyüket, itthon és a nemzetközi porondon egyaránt. 

A képzés nyelve a magyar és az angol, így hazai és külföldi diákokat egyaránt szeretettel várunk iskolánkban. Képzéseink CIBTAC, CPD és IEBDAC akkreditáltak és engedélyezettek, így elvégzésüket követően az Angol oktatási Hivatal által elismert szakképzést szerezhetnek a résztvevők, de azokat az leendő hallgatókat is szeretettel várjuk, akik szeretnék új szintre emelni esztétikai medicina tudásukat anélkül, hogy hivatásukká válna.


Kiket vár az ICAM Esztétikai Akadémia ?

  • Egyetlen szóval megfogalmazva: Mindenkit. Mindenkit, aki fordulópontot keres az életében, a hivatásában. Aki rendszert keres a történések mögött. 
  • A szépségszakma valamely területén már elhelyezkedett szakembereket, akik naprakész tudással és elismert tapasztalattal rendelkező oktatóktól tanulva szeretnék továbbfejleszteni tudásukat.
  • Az Esztétikai Medicina szerelmeseit, orvosokat, egészségügyi szakembereket, akik eddig megszerzett ismereteiket szeretnék rendszerbe foglalni és tökéletesíteni vagy teljesen kezdő szintről profivá válni.
  • A jelen és a jövő vállalkozóit, befektetőit akik belülről szeretnék megismerni az Esztétikai Medicina világát.
  • A kimeríthetetlen tudásvágyú diákokat, akik meglévő tanulmányaik mellett szeretnének további új, és az esztétikai piacon jól hasznosítható tudást szerezni és tudásukat akár külföldön kamatoztatni az ICAM Akadémia segítségével.Jelentkezz képzéseinkre