Esztétikai Workshopok

Minden az első workshoppal kezdődött...


Egyedül nem megy - ezt mindenki tudja. A "majd megoldom magam", "megnézem a youtube-on" egyszerűnek tűnő gondolata az első felelősségteljes élő próbálkozással vált múlt időre. Az egykor megszerzett tudás ugyan nem veszik el és a mesterfogások még sokáig megmaradnak, de a valódi munka egyre inkább a fejlődésben, az önfejlődésben, az új irányzatok megismerésében jelenik meg.

 

Az ICAM Akadémia első workhsop programja 2009-ben az IBSA Derma Aliaxin és Viscoderm termékeinek képzési bemutatója volt Budapesten.

Akkoriban a workshopok arról szóltak, hogy hialuron filler gyártók elküldték a KOL (Key Opinion Leader) partnereiket a forgalmazókhoz és ők megmutatták a meghívott szakembereknek, hogy melyik terméket hova és milyen mennyiségben érdemes vagy kell tölteni az arcon. Elmondták, hogy a termék mit tartalmaz és milyen eredmények várhatók az alkalmazásától. Általában 4 órás volt egy workshop és egy-két kezelést mutatott be a meghívott KOL.

A workshopok célja nem a képzés, a tudás közvetítése, hanem a termékeladás volt. A sikert az értékesített termékek mennyisége jelentette. Ez azonban számunkra kevés volt.

Az ICAM hamar felismerte a tanulás iránti vágyat kíváló szakemberekből álló partnereiben és változtatott a tematikán: fél napos elméleti előadás és gyakorlati bemutató után lehetőséget adtunk résztvevőinknek a személyes gyakorlásra is. 

Iskolánk 2012-ben teltházzal rendezte meg első két napos hialuron filler töltési technikákra irányuló workshopját.

Ez a workshop volt az első lépés "A Képzés" előtt.


Az ICAM gyakorlat orientált workshopjai mindenki számára a legjobb lehetőséget kínálják egy-egy témában való intenzív elmélyülésre és fejlődésre!


Skinbooster kozmetikusoknak / NCTF / Ajak technikák / CaHa kollagén indukciós hybrid kezelések / 

Injekciós zsírbontásMiben mások az ICAM Akadémia szakmai napjai?

  • Mindig aktuálisak
  • Mindig tapasztalatra épülnek
  • Mentesek a feleslegesen hangzatos tartalomtól
  • Intenzívek és a középpontban a gyakorlat áll
  • Úgy épülnek fel, hogy a nap végén mindenki elégedett legyen

Az Akadémia 2009 óta tart szakmai workshopokat

Meghívott előadóink, orvos oktató partnereink egy-egy szakterület kíváló specialistái

Dr. Piero Crabai / Dr. Tateo Antonelli / Dr. George V. Oskarbski / Dr. Omer Buhsem 


Workshopjaink mindig egynaposak, előre meghírdetett időpontban, helyszínen és témában adnak új ismereteket. Személyes részvétellel zajlanak. A workshopok első része az adott témában átfogó elméleti ismereteket ad, míg a második része gyakorlati bemutatóra és a legtöbb esetben egyéni gyakorlásra is lehetőséget biztosít. A részvételi díj minden esetben részben vagy teljesen levásárolható. 

Masterclassjaink olyan online modulok, melyeket az ICAM Digitális Akadémia felületről tudnak megnézni és letölteni vásárlóink. 100% digitálisak és bármikor elérhetők.

Következő ICAM Workshopok:

2023. szeptember 18. CaHa kollagén indukciós kezelések workshop - Budapest

2023. szeptember 25. All About Lips 8D Ajaktöltési technikák workshop - Budapest

2023. szeptember 28. NCTF 135 / Skinbooster / Bőrminőség javító kozmetikai kezelések workshop - Budapest

ICAM online Masterclassok:

Profhilo alkalmazása és kezelési technikák

Hialuronidáz enzim használata / hialuron filler komplikációk felismerése és kezelésük

All About Lips 8D ajaktöltési technikák

Esztétikai Anatómia Alapjai
Mit tartalmaznak a workshopok és mennyi ideig tartanak ?

A workshopok mindig 1 naposak. Elméleti szakaszt és gyakorlati bemutatót tartalmaznak.

Mennyibe kerülnek a Workshopok?

Minden workshop ára 890 € és 100 % ban levásárolhatók az ICAM által forgalmazott teljes árú termékekre vagy a következő Aesthetic Injector képzés tandíjából jóváírhatók.

Kontakt egyéni gyakorlat ára : 120 euro / óra + felhasznált anyag (külön egyéni egyeztetés alapján és időpontban)

Hogy tudok jelentkezni a workshopokra?

A legegyszerűbb módja a jelentkezésnek a weboldalunkon keresztül a jelentkezés gombra kattintva biztosítani a helyedet és befizetni a részvételi díjat.

Mielőtt döntenél, az alábbi lépéseket javasoljuk:

1. Tájékozódás

Ismerkedj meg alaposan azzal a képzéssel, amelyre jelentkezni szeretnél! A képzések leíró oldalain igyekeztünk minden információt összegyűjteni, mely segíti a döntéshozatalt.

2. Jelentkezés

Ha sikerült döntened valamely képzésünk mellett, akkor jelentkezni emailben vagy a honlapon található online jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet.

3. Befizetés

A jelentkezés a tandíj - vagy részletfizetés választása esetén annak első részletének - és beiratkozási díj befizetésével válik aktívvá. A befizetési információkat a jelentkezéskor megadott e-mail címedre küldjük meg. Kérjük, hogy mindig ellenőrizd a pontos banki adatokat! Amennyiben a tájékoztató levelet véletlenül kitörölted vagy nem találod, a pontos befizetési adatokat megtalálod a választott képzés részletes képzési tájékoztatójában vagy írj az office@medicalfillershop.com e-mail címre!

Befizetés során, kérjük, a közlemény rovatban ne felejtsd el megadni a tanfolyam résztvevőjének a nevét és a választott képzés nevét!

Hol vannak a workshopok?

Budapesten