ICAM Expert Injector Fakultáció 

Ha szenvedélyed az Esztétikai Medicina, a Szépségápolás és az a célod, hogy ez a hivatásod legyen, Akadémiánkon garantáltan olyan képzésen tudsz részt venni, amely sikerrel kísér végig szakmai pályafutásod során.


Kiknek ajánljuk az Expert Injector Képzést?

Olyan leendő hallgatóknak ajánljuk az Expert Injector Fakultációt akik szeretnék megszerezni az Esztétikai Medicina Hialuronsavas Injekciós Kezelések területén a szakmai karrierjük fejlesztéséhez szükséges ismereteket és képesítéseket. Ha az a célod, hogy hialuronsavas esztétikai kezeléseket végezz a jelenleg megtanulható leg magasabb színvonalon, akkor ez a te tanfolyamod.
Az ICAM Akadémián több mint 14 éves tapasztalat áll mögöttünk számos nemzetközi elismeréssel együtt.


2019 ben és 2020 ban az ICAM a Legjobb Kelet Európai Esztétikai Akadémia díjat kapta a MyFaceMyBody szervezettől


MIÉRT AZ ICAM?

Az ICAM az egyetlen iskola rendszerű esztétikai medicina képzést oktató magán Akadémia Magyarországon és a Kelet Európai régióban. Oktatóink a Világ Legjobb Képzésein tanultak és kivétel nélkül elismert szakemberek.

Az Expert Injector Fakultáció 40 % ban elméleti, 60% ban gyakorlati képzés.

Az ICAM Akadémia tananyaga egyedi és különleges, kifejezetten az esztétikai medicina tanulmányokhoz lett összeállítva.

Először 2014-ben Dr. G.V. Oskarbski lektorálta és segítette az oktatási tematikát, később ez lett évente aktualizálva.

Az iskola kezdetektől fogva folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik az esztétikai medicina piaci igényeihez, mindig a legmagasabb szintű oktatási minőséget fenntartva.

Az Expert Injector Fakultáció időtartama 2x5 hónap elmélet - gyakorlati megfigyelési szakasz és egyéni gyakorlat.

Következő induló képzések:

2022. Szeptember 1.  (beiratkozás 2022. április 26.-ig)

2023. Február 1. (beiratkozás 2022. október 6.-ig)

Oktatási Tematika:

 • Esztétikai Anatómia
 • Farmakológia
 • Szepszis - antiszepszis
 • Biokémia
 • Sejtbiológia
 • Oxidatív stressz
 • Gyulladások, Sebgyógyulás folyamata
 • Érzéstelenítés
 • Infekció kontroll
 • Elsősegély nyújtás
 • Injektálási technikák
 • Kezelési terv készítés
 • Anamnézis
 • Kontraindikációk és kezelési lehetőségeik
 • Aging folyamata
 • Kombinatív kezelési lehetőségek
 • Hialuronsavas kezelések gyakorlata : mezoterápia, skinbooster kezelés, profhilo BAP kezelés, nasolabiális redő, marionette ránc, ajak formázás, járomív töltése, áll és állív formázása, orcák és szemzug terület kezelése.


MÓDSZERTAN

Az ICAM Akadémia gondosan megtervezett képzési tervet dolgozott ki az esztétikai specialista szakirány hallgatói részére, amely minden szükséges tudást biztosít számukra, hogy magasan kvalifikált szakemberré fejlődhessenek. 

A tanulás az anatómia alapjainak ismeretével és elsajátításával kezdődik, hogy ezekből induljon ki a biztos tudásra épülő kreativitás és az egyéni tehetség előmozdítása.

Az ICAM képzési módszer fő jellemzője az általunk kínált gyakorlati órák magas aránya, mely a teljes képzés 60% át teszi ki.

Képzési modellünk további különlegessége, hogy a hallgatónak lehetősége nyílik a legmagasabb minőségű orvostechnikai eszközökkel való gyakorlásra.

Módszertanunk a következők kombinációján alapul:

Elméleti órák, amelyek az Iskola online digitális tantermeiben zajlanak. Az órák interaktívak és részvételen alapulóak, a tanuló aktívan részt vesz az órai munkában és feladatokban. 

A képzés részét képzik a bemutató foglalkozások, amelyeken a szakoktató különféle injektálási és kezelési technikákat mutat be miközben ismerteti az alkalmazott termékeket, technikákat, a kezelt páciens  jellemzőit, a kezelésre alternatívákat javasol és tanácsokat ad. 

Ezeket az ICAM oktató központban végzik Nizzában vagy Budapesten (ha a helyzet úgy kívánja, online is lehet). Az iskola a szakterületükön nemzetközileg elismert külső szakértők együttműködésével folytatja a képzéseket.

Professzionális közös kirándulások  (szakvásárok, gyártói workshop-ok, klinikák, forgalmazók ...), amelyek a tanfolyam teljes ideje alatt zajlanak.

Szakmai gyakorlat az ICAM Experience Centerben

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK A KÖVETKEZŐ E-MAIL CÍMEN: ICAMEDU@ICAMEDU.COM

  Mit mondanak Rólunk egykori hallgatóink?


  "Számomra az ICAM: család, kiválóság, tanulás (...) Képzésem során a legtöbbre értékelem a tanárok professzionalizmusát akik mind az elméleti mind  a gyakorlati órákon a legjobbra tanítanak, mindig figyeltek ránk és minden kérdésünkre válaszoltak. Megtiszteltetés volt az ICAM nál tanulni"