Az ICAM Akadémia ambiciózus, kreatív és elhivatott.

Eldöntötted?

Készen állsz az első komoly lépésre, hogy ICAM hallgató legyél és a legjobbaktól tanulj?

A következő teendőid vannak az ICAM Akadémia képzéseire történő jelentkezéskor:

Három lépés hogy ICAM hallgató legyél : JELENTKEZÉS / REGISZTRÁCIÓ / BEIRATKOZÁS


A JELENTKEZÉSHEZ a következő egyszerű lépéseket tedd meg:

 1. Töltsd ki a kapcsolati űrlapot ami ezen az oldalon található, írd be az üzenet szakaszba jelentkezésed adatait. (kiválasztott képzés, szemeszter időszak)
 2. Add meg szükséges  adataidat hiánytalanul és küldd el jelentkezésedet a "küldés" gombra kattintva.
 3. Iskolánk kijelölt referense aki a jövőben személyes kapcsolattartód lesz, a lehető leghamarabb felveszi veled emailben a kapcsolatot.
 4. Egyeztet Veled egy online találkozót, ahol 20 percben bemutatja az általad kiválasztott képzést és válaszol kérdéseidre. Érdemes a találkozóra összeírnod előre a számodra legfontosabb megválaszolandó pontokat. Zoom alkalmazás letöltésére szükséged lesz.

Jelentkezésedet és referensünkkel történt online találkozást követően elektronikus  REGISZTRÁCÓRA és BEIRATKOZÁSRA lesz szükség.

A REGISZTRÁCIÓHOZ a következő egyszerű lépéseket tedd meg:

 1. Lépj be a referensedtől kapott linken keresztül és jelszóval az ICAM digitális akadémiai felületére és kattints a regisztráció gombra
 2. Add meg email címed és készíts egy új jelszót ami a jövőben saját hallgatói felületedhez fogja biztosítani a belépés lehetőségét.
 3. Fizesd be a vissza nem térítendő regisztrációs díjat. A díj a regisztrációval, adminisztrációval járó költségekre érvényesítendő, nem tartozik bele a tandíjba, szemeszter díjba vagy bármilyen más egyéb költségbe. 

Töltsd fel hallgatói felületedre az ICAM által kért dokumentumokat. Szükség lesz:

 • személyi igazolvány vagy útlevél másolatra,
 • iskolai végzettségeidet igazoló dokumentumokra, 
 • társadalom biztosítási számra,
 • adó számra, 
 • igazolvány méretű fényképre
 • ösztöndíj támogatási kérelem esetén bankszámla számra és a támogatás jogosultságát igazoló dokumentumokra : nagycsaládos igazolásra, jövedelem igazolásra, utolsó 2 naptári év SZJA bevallás másolatára

Hogyha a feltöltött dokumentumok hiányosak, a rendszer nem tekinti teljesnek a REGISZTRÁCIÓT, így addig nem tudsz felvételi időpontot egyeztetni vagy beiratkozni ameddig nem teljes a regisztrációd.

 • Válaszd ki a képzést, amire jelentkezel
 • Válaszd ki a képzés szemeszterének kezdő időpontját
 • Küldd el digitálisan rögzített képzési regisztrációdat. A regisztráció beküldése nem jelenti automatikusan a sikeres felvételt az ICAM Akadémiára. Kapcsolattartónk felveszi Veled a kapcsolatot emailben és egyezteti a felvételi beszélgetés és motivációs levél beküldésének időpontját Veled. A felvételi beszélgetés kapcsolattartóddal online történik és rögzítésre kerül.
 • A felvételi eredményéről az ICAM emailben értesít a felvételit követő 5 munkanapon belül.
 • Amennyiben felvételt nyertél a kiválasztott képzésre, az iskola által megjelölt határidőn belül          (általában 3 nap) meg kell tenned a BEIRATKOZÁST a képzésedre a regisztrációkor kapott hallgatói felületen keresztül.
 • A felületre történő belépést követően a BEIRATKOZÁS menüpontra kattintva kövesd a szükséges lépéseket.

A BEIRATKOZÁSHOZ bankkártyád adataira, bankszámla számodra és a tandíj vagy első tandíj részlet befizetésére lesz szükség.

Amennyiben nem teszel eleget a beiratkozás rögzítésének és a megjelölt tandíj befizetésének határidőn belül, regisztrációd automatikusan törlődik a rendszerből.

 • Hogyha esetleg nem sikerült a felvételid, megkezdheted tanulmányaidat az ICAM felkészítő képzésre való jelentkezéssel és beiratkozással, ahol 1 szemeszteren keresztül a kiválasztott képzés tanulmányi elő és felkészítése a cél. Nem jelent automatikus felvételt a következő szemeszterre a felkészítőn való részvétel, nem mentesít a következő felvételi alól, de oktatóink mindent megtesznek a sikeres felkészítésed érdekében.
 • A BEIRATKOZÁSSAL elfogadod az ICAM Képzési szerződését, amennyiben tandíjra vonatkozó hitelt igényeltél és kaptál, szükség lesz a bankszámládat vezető banktól a rögzített hitel törlesztési részletek beszedésére vonatkozó felhatalmazó levél jegyzésére az ICAM javára, és minden esetben az első tandíj részlet online befizetésére.
 • A Képzési szerződést docusign programon keresztül kell aláírnod, a szerződésről automatikusan másolatot kapsz, de a hallgatói felületeden minden dokumentációt, órarendet, képzéseddel kapcsolatos információt megtalálsz, apple applikációnkon keresztül akár telefonról is elérheted.

A sikeres BEIRATKOZÁST követően feltöltjük az órarendet, ICAM digitális akadémia hozzáférésedet valamennyi tananyaghoz a modulok szükséges sorrendjében, vizsga időpontjaidat a következő szemeszterben. Itt tudod majd ellenőrizni órai részvételedet, vizsgáid eredmémyeit, tanév közbeni határidőket, ICAM workshopok és szakmai előadások időpontjait.

Szeretettel Üdvözöl az ICAM leendő hallgatói között.

További kérdésekkel az admission@icamedu.com  email címre várjuk a leveleket.