en-ICAM Tippek 1. - Új Irány az Életedben

12/09/2021

Csak addig nehéz amíg eldöntöd : Új irányt adsz az életednek, munkádnak, vállalkozásodnak és megtanulod az ICAM Esztétikai Medicina Kezeléseket...

Az ICAM 7 bejegyzésben összesen 7 tippet ad a sikeres döntéshez.

👉Íme az első tipp:

1. Lépés: Rendszerezd a gondoltaidat.

Evidens kiindulásnak tűnhet, mégis meglepően nehéz feladat. Nem baj ha évek óta készülsz a változtatásra, hogyha nagyon régóta ezen jár a fejed....Hogyha úgy érzed, mindig is erre vágytál, ezt akartad csinálni.

A célok, vágyak és a megvalósítás sikeres összehangolása hosszú folyamat eredménye. Tapasztalatunk alapján ezeket a kérdéseket mindenképpen tedd fel magadnak ha karrier váltáson vagy bővítésen gondolkozol:

  • Mik az új karrierrel a végső céljaim?
  • Milyen előnyöket jelent nekem?
  • Mik a képességeim és mik az érdemeim?
  • Mit szeretnék elérni a munkámmal?
  • Mik a korlátaim?
  • Melyik munkastílus illik hozzám a legjobban?
  • Mit kell változtatnom jelenlegi helyzetemben, hogy ezt elérjem?

Írj listát a 10 legfontosabb prioritásodról és rangsorold őket. Ezeket aztán össze tudod hasonlítani a potenciális lehetőségekkel amik a döntéshozatalban fontosak lesznek.

Hogyha úgy érzed kérdéseid vannak, írd őket össze és kérd az ICAM koordinátorának online segítségét. Zoom meeting keretében találkozik veled és örömmel segít a döntésben. Élj a lehetőséggel. Minden könnyebb, hogyha egy arc, egy segítő személy társul az elképzelt képzéshez aki ráadásul az Akadémia oktatási kérdéseiben valószínüleg mindenre tudja a választ számodra. Hogyha nem, vagy nem az Ő döntési köre a kérdésed, akkor kéri supervisor-a segítségét és jelentkezik Nálad a válasszal.

A család és a barátok, mentoraid véleménye ebben a fázisban konstruktív segítséget jelenthet hogy reálisan tekints magadra és sokat segíthet a prioritások pontosításában, megfogalmazásában.

Reméljük hamarosan ICAM hallgatóként üdvözölhetünk.

ICAM. Come and Learn with US