en-ICAM Tippek 2.- Pro és Kontra

13/09/2021

Csak addig nehéz amíg eldöntöd...ICAM Tippek 2.  Határozd meg az előnyöket és hátrányokat amiket egy ICAM képzés elvégzésével szerezhetsz.

Hogyha meggyőződtél róla, hogy változtatnod kell, meg kell vizsgálnod, hogy az Esztétikai Medicina Tanulmányok a legjobbak-e számodra. 

Ennek áttekinthetőbbé tételéhez nézd meg a csatolt táblázatot az Esztétikai Medicina Kezelések "előnyéről és hátrányáról" (1. táblázat).

A lista nem teljes és szubjektív, ezért mindenképpen állítsd össze saját listádat is. Azt javaslom, hogy vegyél részt szakmai nyílt napokon, az ICAM akadémia nyílt napján, kérj tájékoztató találkozást online, látogass el szakmai konferenciákra, Esztétikai Kiállításokra, ahol beszélhetsz, találkozhatsz az esztétikában, oktatásban jártas szakemberekkel. Iratkozz fel egy szakmai oldalakra, csoportokba, hogy valódi ízelítőt kapj a szakmáról és szakmabeli közösségben érezd magad.

Fontold meg hol szeretnél tanulni, légy kritikus saját magaddal szemben is és pontosítsd hogy mit vársz az adott képzéstől.

Nézd meg kínál-e leendő képző iskolád továbbképzési lehetőségeket, kapcsolatban áll e külföldi orvosokkal, kínál-e online képzéseket, ingyenes workshopokat.Egyik lépést csak a másik után tudod megtenni.Ne válassz haladó képzést hiába kecsegtet gyorsabb tanulással hogyha kezdő vagy.

Bízz választott oktató Intézményedben, higgy a mögöttük lévő tapasztalataiknak.