ICAM Expert Injector Esztétikai Fakultáció

2021.12.11

Bemutatjuk az ICAM Expert Injector Képzést

Ha szenvedélyed az Esztétikai Medicina és az a célod, hogy ez a hivatásod legyen, az ICAM Akadémián garantáltan olyan tudást közvetítünk amely végigkísér egész szakmai pályafutásod során.

MIÉRT AZ ICAM?

  • Az egyetlen iskola rendszerű magán képzés Esztétikai Medicina területen Magyarországon, Nemzetközi Elismeréssel.
  • 60% gyakorlat 40 % elmélet.
  • Kivételes helyszínek : Nizza gótikus negyedében, egy kozmopolita város szívében, elismert esztétikai medicina hagyományokkal. Budapesten, az ICAM 2021 es új partner oktató központjában ahol minden a professzionális oktatást szolgálja.

TANTERVÜNK:

Az ICAM Akadémia tananyaga egyedi, az Akadémia által a kezdetektől fogva speciálisan összeállított és kidolgozott. Folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik az esztétikai piac igényeihez, mindig a legmagasabb szintű oktatási minőséget fenntartva.

Az Expert Injector Fakultáció időtartama 2 szemeszter + gyakorlati oktatás

Következő Képzés Kezdési Időpontok :

  • 2022 Január és
  • 2022 Szeptember

I. szakasz : Elmélet és Bemutató-gyakorlati órák, amelyek online és személyes megjelenéssel az oktató központban zajlanak.

Az Expert Injector I. szakasza egy intenzív képzési szakasz, amely felkészíti a hallgatót az ICAM signature gyakorlathoz való csatlakozásra.

II. szakasz :

Személyes megjelenéssel gyakorlat. A hallgató valós környezetben (ICAM Experience Center) kezdi el az elmélyülést az Esztétikai Medicina világában. Két oktató / hallgató az ICAM védjegye a gyakorlati szakaszban.

MÓDSZERTAN

Az ICAM Akadémia gondosan megtervezett képzési tervet készített az Esztétikai Medicina Specialisták tehetségének fejlesztésére, amely minden szükséges tudást biztosít számukra, hogy magasan kvalifikált szakemberré fejlődhessenek. A tanulás a technikák és az anatómia alapjainak ismeretével és elsajátításával kezdődik, majd ezekből indul ki a kreativitás és az egyéni tehetség előmozdítása.

Az ICAM képzési módszer fő jellemzője az általunk kínált gyakorlati órák magas száma (a teljes képzés 60%-a). Az "experience center" mára fogalom a szakterületen. Az elmélet és a gyakorlat kombinációját kifejezetten arra tervezték, hogy a hallgatók számára olyan eszközöket biztosítson, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a legjobb szakemberekké váljanak.

Képzési modellünk jellemzője, hogy nálunk lehetősége nyílik a hallgatónak a legmagasabb minőségű orvostechnikai eszközökkel való gyakorlásra.

Módszertanunk a következők kombinációján alapul:

  • Elméleti órák, amelyek online, az Iskola digitális tantermeiben zajlanak. Az órák interaktívak és részvételen alapulóak, és a tanuló aktívan részt vesz a tematikában. A modulok mindig kapcsolódnak egymáshoz és elősegítik a későbbi gyakorlati szakasz szempontjait.
  • Experience megfigyelő bemutató foglalkozások, amelyeken a képzés vezetője különféle esztétikai kezeléseket végez, miközben ismerteti az alkalmazott technikákat, az használt termékek jellemzőit, esetenként alternatívákat javasol és tanácsokat ad. Ezeket az ICAM oktató központban végzik (ha a helyzet úgy kívánja, online is lehet). Az Akadémia a szakterületükön magasan elismert külső szakértők együttműködésével is működik.
  • Professzionális kirándulások (Szakvásárok, Klinikák látogatása, forgalmazók ...), amelyek a tanfolyam ideje alatt rendszeresen szervezésre kerülnek.