ESZTÉTIKAI SEBÉSZET SPECIALIZÁCIÓ KÉPZÉSEK

  ICAM AKADÉMIA  

  Az ICAM Akadémia esztétikai sebészeti kurzusai lehetővé teszik, hogy a szakterület legjobb oktató sebészeivel gyakorolhasson együtt és fejlessze tudását.
  Valós klinikai esetek tapasztalatait adjuk át hallgatóinknak.  
  A képzés során részt vesz a teljes műtéti folyamatban: anamnézis, orvosi vizit, vizsgálat, orvosi javaslat, tájékoztatás a műtét előtti és utáni tudnivalókról, a műtétről, a műtét teljes folyamata.

  Praktikum - gyakorlati képzés

  A praktikumok előnye, hogy hallgatóink részt vehetnek a sebész munkarendjében, megfigyelhetik a beavatkozások teljes folyamatát. A szegmensben az ICAM Akadémia egyedülálló fejlődéi lehetőséget kínál, mert nem passzív (bemutató jellegű) képzést kapnak hallgatóink, hanem valós sebészeti gyakorlatot, melyen a tanárokkal és más szakemberekkel a páciensek teljes kezelését megfigyelhetik és részesei lehetnek.

  A gyakorlatok időtartama egy hét, de előzetes praktikum szükséges.

    Esztétikai Sebészet

  Egyéni igények szerint összeállított képzési menü

  Hogyha úgy gondolja, egyik akkreditált ICAM képzés sem az Ön képzése, vegye fel iskolánk tanulmányi hivatalával a kapcsolatot és segítünk összeállítani egyedi modulokból, személyre szabott VIP ajánlatát. Az egyéni képzési igények minden esetben egyedi árajánlatot, fizetési és részvételi feltételeket jelentenek.

  • bővebben az egyéni képzésekről (nyissa meg az Akadémia letölthető ismertetőjét)