Mennyibe kerül a PRP / iPRF képzés?

A képzés ára 4.900 euro

2023. március 1. utáni képzések tartalmaznak 1 db Regenlab RGL PRP D Centrifugát és 1 db PRP szettet.

Mikor indul a következő képzés?

2023. május 8.-án

Hol lesznek a képzés gyakorlati moduljai?

A PRP / iPRF képzés gyakorlati moduljai általában abban az egészégügyi központban, rendelőben kerülnek szervezésre ahol a leendő munkavégzés helye lesz.

Amennyiben inkább az ICAM-nál szeretné a gyakorlatot, abban az esetben két helyszín közül választhat:

Az ICAM magyarországi Experience Oktató központja Budapesten található.

Tudjuk, hogy orvosként nagyon elfoglalt és kevés szabadidejéből áldoz Ránk. Mi ezt őszintén tiszteljük és értékeljük, igyekszünk rugalmasan segíteni a nyugodt, magas szintű tanulását.

Hogyha szívesen utazna Spanyolországba tanulni, vagy ez a helyszín közelebb van Önnek, mint Magyarország, akkor Barcelona mellett, Sitgesben is lehetősége van elvégezni a hands on gyakorlati modulokat. Letölthető katalógusunkban bemutatkozó képeket talál mindkét központról.


Hogy tudok jelentkezni a képzésre?

A legegyszerűbb módja a jelentkezésnek hogyha emailt küld nekünk részvételi szándékáról az office@medicalfillershop.com címre amiben megadja nevét, telefonos elérhetőségét és megjelöli a kiválasztott képzés nevét a honlapon található jelentkezési űrlap segítségével.

Mielőtt döntene, az alábbi lépéseket javasoljuk:

1. Tájékozódás

Ismerkedjen meg alaposan azzal a képzéssel, amelyre jelentkezni szeretne! A képzések leíró oldalain igyekeztünk minden információt összegyűjteni, mely segíti a döntéshozatalt.

2. Jelentkezés

Ha sikerült döntenie valamely képzésünk mellett, akkor jelentkezni emailben vagy a honlapon található online jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet.

3. Befizetés

A jelentkezés a tandíj - vagy részletfizetés választása esetén annak első részletének - és beiratkozási díj befizetésével válik aktívvá. A befizetési információkat a jelentkezéskor megadott e-mail címedre küldjük meg. Kérjük, hogy mindig ellenőrizd a pontos banki adatokat! Amennyiben a tájékoztató levelet véletlenül kitörölted vagy nem találod, a pontos befizetési adatokat megtalálod a választott képzés részletes képzési tájékoztatójában vagy írj az office@medicalfillershop.com e-mail címre!

Befizetés során, kérjük, a közlemény rovatban ne felejtsd el megadni a tanfolyam résztvevőjének a nevét és a választott képzés nevét!

Kik vehetnek részt a képzésen?

Honlapunkon az egyes képzések és webinarok részletes leírásánál megtalálja, hogy igényel-e előképzettséget a választott modul?

A PRP / iPRF  Certificate képzés egészségügyi végzettséget vagy orvosi diplomát igényel.

Azon képzések esetében, amik meghatározott végzettséget igényelnek, a beiratkozás előtt kérni fogjuk  a végzettség igazolására alkalmas dokumentum másolatát.

Hogyha nem biztos a kapott információ ellenére sem abban, hogy a végzettsége megfelelő-e a választott képzéshez, írjon nekünk emailt kérdésével az office@medicalfillershop.com email címre.

Hogyha nem tudom befejezni a képzést, vagy elállok a modulon való részvételtől a megvásárlást követően, vissza jár-e a befizetett összeg?

Sajnos nem áll módunkban a vásárlást követően a megvásárolt képzés díját visszatéríteni - kizárólag akkor, hogyha a képzés az Akadémiának felróható okokból nem valósul meg.

Ennek ellenére minden esetben a jóhiszeműség és az elfogadható megoldások vezérelik az Akadémia vezetőségét, így nem zárkózunk el az adott egyedi esetek különleges elbírálásától, de tandíjat nem tudunk egyetlen esetben sem visszafizetni. Kérjük ennek mérlegelését a befizetést megelőzően.