...az a bizonyos "nagy" találkozás...

Ennek a fejezetnek Rólam kellene szólnia, mégis Dr. George Oskarbski nevével kezdődik. Ugyanis Vele kezdődött minden, ami ma vagyok.

A hitem abban, hogy el tudom érni, hogy el tudod érni, hogy el lehet érni a lehetetlennek tűnő célokat is, általa nyert értelmet.

2012-ben az IBSA Derma volt az első Esztétikai Medicina disztribúciója a családi vállalkozásunknak. Hiába voltam akkor már 18 éve Diplomásból lett kozmetikus és szakoktató, ez egy teljesen más irány volt. Próbára tett és sok mindent megkérdőjelezett.

Egy dolog mindig is az erősségem volt: jól tudtam menni, menni, menni előre. És ez akkor, amikor rájöttem, hogy az anatómiát egyetemi szinten kell megtanulnom és alkalmaznom, nagy segítségemre volt.

Dr. Oskarbskival Olaszországban találkoztam először, amikor tolmácsoltam Neki egy kongresszuson. Egy éjszakába nyúló vacsora után amikor arra kértem, tanítson meg mindenre amit tud, azt felelte: ugyan mit taníthatnék Önnek a hialuronsavról és az anatómiáról amikor már mindent tud?

Ez volt az a mondat, ami a mai napig alázatra int. Ez volt az az este, amikor elhatároztam, kidolgozom a tökéletes képzési anyagot a hialuronsavas kezeléskhez. Egy teljes év kellett hozzá, hogy már Ő se akarjon javítani rajta semmit.

Jelenleg a leg modernebb digitális platformokat és a Hololens rendszert használjuk az elméleti modulokban, de akár online is tudjuk instruálni a haladó gyakorlati modulokat  a legnagyobb biztonság mellett.

Bátorság két dologhoz kell: hogy tedd meg amit tudsz és ne tedd meg amit nem tudsz.

Készen állsz a következő lépésre? 

Az iAMA by ICAM Akadémián három rendszer közül választhatsz:

Aesthetic Specialist Certificate Képzés

Az Aesthetic Specialist Certificate képzés 10 modulból áll, de ez a rendszer mindenben rugalmas: Te határozod meg mikor tanulsz, mit tanulsz és mennyi időre van szükséged az egyes modulokhoz. A modulokra egyenként jelentkezhetsz, akkor, amikor lehetőséged van rá. A tizedik modul teljesítése után Aesthetic Specialist Certificate-ed lesz.

Hogyha csak fejlődni szeretnél kicsit, akkor választhatsz csak egy - egy specializált modult is, amire úgy érzed szükséged van - abban a kombinációban és sorrendben ahogy Te szeretnéd.

iAMA Aesthetic Injector Diploma Képzés

A legjobbat vagy semmit típus vagy ?

Ebben az esetben az Academic program a Te képzésed. Ez a képzés mindent tartalmaz A-Z ig amire szükség van az Esztétikai Medicinában.

Kezdd el a programot amikor Neked a leg megfelelőbb és haladj az Akadémia ütemterve alapján.

A VTCT akkreditált Level7 szintű Aesthetic Injector Specialist képzés időtartama: 6 hónap

Két napos Workshop-ok

Inspirációra vágysz ?

Szeretnél kipróbálni új technikákat, másokkal együtt, csoportban dolgozni?

A Két napos hétvégi workshop-ok instruktori irányítás mellett új perspektívákat és lehetőségeket mutatnak meg a résztvevőknek.

Évente 6 alkalommal