Szeretettel Üdvözöl az iAMA by ICAM Akadémia !

Köszönjük érdeklődésedet képzéseink iránt.

Igyekszünk minden felmerülő kérdésedre választ adni levelünkben.

Kérjük olvasd végig a javaslatainkat, a képzési lehetőségeket, a beiratkozás menetét és ne hezitálj akár telefonos, akár online találkozóra időpontot kérni, hogyha úgy érzed kell még egy kis megerősítés a végső elhatározás előtt.

Az iAMA by ICAM központja Spanyolországban található, a cégcsoport 12 éve foglalkozik Esztétikai Medicina képzésekkel és termékforgalmazással.

A képzések elméleti és gyakorlati részből állnak. Mindegyik képzés elméleti szakasza online történik az iAMA digitális Akadémia platformján keresztül a modul megvásárlását követően. Emailben küldünk hozzáférést a tananyaghoz, pdf formátumban workbook-ot, video előadást, anatómia segédletet és tudás ellenőrző teszteket találsz a tanulói felületeden.

A Diploma képzésen konzulensed végig kísér az elméleti szakasz tanulásán online egyéni konzultációk keretén belül.

A személyes gyakorlati napok időpontjait Te választhatod ki és véglegesíted majd ugyanezen a hallgatói felületen keresztül. 

Négy különböző iAMA tanulási struktúra közül választhatsz:

  • Clinical Aesthetic Injector Diploma Képzés
  • Certificate Modul rendszerű Képzés
  • Workshop-ok
  • Intenzív gyakorlati Masterclass Barcelonában

Clinical Aesthetic Injector Diploma Képzés

Ez a leg komplexebb és leginkább egyénileg Rád fókuszáló Esztétikai Injector képzés. A képzés árának 30% át hialuronsavas termékek formájában a képzés elvégzését követően támogatás formájában visszatérítjük számodra amennyiben ezt az opciót választod.

2022. szeptember 19.-én

2022. november 21.-én

2023. január 23.-án

2023. április 24.-én indul Diploma képzés 2022/2023 tanévben.

A képzés 6 hónapos, ez alatt az idő alatt négy modult kell teljesítened, mindegyik modul végén online szintvizsgával igazolod a megszerzett tudást. Az elméleti szakasz felkészülését minden második héten hétfőnként online előadás és konzultáció formájában egy oktató segíti számodra. Az előadások mindig visszanézhetők.

Az első modult követően megkezdődnek a személyes gyakorlati napok, amik minden esetben egyéniek, csak Rád fókuszálnak.

A negyedik modul végén nemzetközi szintvizsgát teljesítenek a képzés hallgatói, ami Level7 Clinical Aesthetic Injector szintű ismeretek megszerzését igazolja.

A vizsgát évente 4 alkalommal lehet letenni, az időpontokat megtalálod a hallgatói felületeden és Te tudod kiválasztani mikor szeretnél vizsgázni.

Hogyha rendelkezel anatómia ismeretekkel, EÜ vagy orvosi végzettséggel, injektálási gyakorlattal és ezt igazolni tudod, akkor lehetőség van a Diploma Képzésbe a 3. modulnál csatlakozni az expert szinten, így leteheted a Level7 Diploma vizsgát, de nem szükséges kezdő szintről kezdened, ismételned a tanulást.

A képzés CPD akkreditált és mindenben megfelel Nemzetközi Injector Képzési normatívának.

Jelentkezés menete: online vásárlással

Certificate Modul Képzés

12 különböző modult tartalmaz a képzés, melyeket egyenként tudsz megvásárolni. Az év bármely napján, a nap 24 órájában kezdeni tudsz.

Hogyha szeretnél Certified Aesthetic Specialist vizsgát tenni, akkor mind a 12 modult teljesítened kell. Az elméleti szakaszt önállóan tudod megtanulni, nincs vizsga a modulok végén, csak tudás ellenőrző teszt amit magadnak tölthetsz ki, a gyakorlatok modulonként kerülnek teljesítésre személyes részvétellel. Nincsenek előadások, akkor tanulhatsz amikor Neked a legmegfelelőbb, de lehetőséged van online konzultációt kérni, hogyha segítségre van szükséged.

Választhatsz csak 1-1 számodra fontos területet feldolgozó modult is, akkor és abban a sorrendben ahogy szükséged van rá, ebben az esetben a modul elvégzését igazoló Certificate-et tudsz letölteni a hallgatói felületeden.

Gyakran kerestek csak szájtöltés technikai modult vagy hiadáz enzimes oldási/kezelési protokoll gyakorlatot. Erre a két gyakori igényetekre a levelünk alsó szakaszába belinkelt Certificate modulokat javasoljuk:

  • All about Lips ajaktöltési technikák modul (06 os modul)
  • Hiadáz enzim használata modul (11 es modul)

Jelentkezés : online vásárlással

Workshop-ok

A workshop-ok mindig online kerülnek szervezésre és mindig csak a meghírdetett időpontban lehet rajtuk részt venni. Nem tartalmaznak személyes gyakorlatot, viszont bárhonnan részt tudsz venni rajtuk ahol van internet elérhetőséged.

Jelentkezés : online vásárlással

MasterClass Barcelona

Három napos Intenzív gyakorlati MasterClass Barcelonában. Hogyha csak gyakorlatot szeretnél, azt viszont nagyon intenzíven, akkor ez a MasterClass a legjobb választás számodra. Nem szükséges gyakorlati tapasztalat, érkezhetsz teljesen kezdőként is, de hogyha már injektálsz és haladó technikákat szeretnél tanulni vagy csak végre "összerakni" minden szükséges technikát, akkor is megtalálod a képzésen amiért érkezel. Mindenkivel egyéni szinten foglalkozunk.

MasterClass a következő időpontokban kerül szervezésre:

2022. október 21-22-23

2023. január 27-28-29

2023. május 12-13-14

2023. október 13-14-15 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!