Esztétikai Ginekológia

gyakorlati képzés funkcionális regeneratív és rejuvenációs kezelési lehetőségek a genitális területeken

Praktikum - 90 % ban gyakorlati képzés

Ennek a képzésnek kiemelkedően magas a gyakorlati időtartama. Rövid elméleti szakasszal vezetjük be az alkalmazandó technikákat, majd valódi pácienseken  oktatói felügyelet mellett zajlik a gyakorlati elsajátítása a genitáliák esztétikai kezeléseinek.

ONEN TO ONE gyakorlat valódi pácienseken

A ONE TO ONE hallgatói gyakorlatok valódi pácienseken olyan fokú tudást, gyakorlatot és önbizalmat adnak a hallgatónak, amely szükséges ahhoz, hogy a kurzus befejezése után önállóan végezzék a tanultakat.

A képzés díja tartalmaz minden szükséges tananyagot, dokumentációt, scrub egyenruhát és munkaeszközt.

A képzés igazodik a hallgatók egyéni felkészültségi szintjéhez

A képzések teljesen személyre szabottak. A legfeljebb három fős kurzusok lehetővé teszik számunkra, hogy alkalmazkodjunk az Ön tapasztalati szintjéhez és igényeihez.

Mentorálás

A választott képzés befejezése után személyre szabott konzultáció és a tanulási folyamat nyomon követése biztosított a hallgatók részére.

Miért az ICAM Akadémia hogyha esztétikai ginekológia?

A szakemberek képzése a speciális ICAM módszertan szerinti konzultációs gyakorlaton keresztül történik a vulvo-vaginális terület leggyakoribb esztétikai rendellenességeinek kezelésére.

Képzésünk biztosítsa minden orvos és egészségügyi szakember számára az esztétikai orvoslás területen való gyakorláshoz szükséges ismereteket, készségeket és technikákat.

Hallgatóink gyakorlati tapasztalatokat szereznek valódi páciensekkel, a jelenleg legkeresettebb kezelések gyakorlásával és anyagok felhasználásával.

Protokollokat és klinikai gyakorlati irányelveket biztosítunk a genitális terület kezelésére.

Elméleti szakasz

Anatómiai struktúrák.

Klinikai előzmények és protokollok.

Kezelések.

Működési zavarok.

Kombinált technikák.

Esetek és eredmények értékelése, megbeszélése.

Gyakorlati szakasz

A nemi szervek esztétikai gyógyászata és az alapfogalmak elsajátítása után a gyakorlati képzés valódi páciensekkel történik, a képzést vezető orvos felügyelete mellett.

  • Karboxiterápia esztétikai és funkcionális kezelésekhez.
  • Kombinált technikák.
  • Lézer protokollok.
  • Hialuronsavas kezelések.