Igazságügyi orvosszakértő ismeretek és Igazságügyi mediátor program elsősorban sebészeti, plasztikai sebészeti és esztétikai medicina kezelések tekintetében

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis.


Online Igazságügyi orvosszakértő ismeretek és Igazságügyi mediátor program elsősorban sebészeti, plasztikai sebészeti és esztétikai medicina kezelések tekintetében

Online képzési program elsősorban olyan orvosoknak, ügyvédeknek, jogászoknak, védőknek, mediátoroknak, esztétikai medicina  szakembereknek, akik az orvosszakértői ismereteket vitás helyzetek, kártérítési ügyek, perek, perindítás hátterének felderítésére kívánják alkalmazni.

JELENTKEZZ MOSTA PROGRAMRÓL

KÖVETELMÉNYEK

Belépők

Tavaszra, nyárra és őszre fogadunk felvételt.

Bővebben a felvételiről

JELENTKEZZ MÉG MA!

Hogyan kell alkalmazni

Szerezze meg a jelentkezési űrlapok, átiratok, teszteredmények és egyéb igazoló dokumentumok teljes részleteit. Tapasztalt szakemberek is segítik Önt a folyamaton. Kezdje el még ma!

Jelentkezz még ma!

A DIPLOMÁRÓL

program áttekintés

Master's Degree (37 óra kredit) Szakdolgozat opció: 6 kredit óra szakdolgozatkutatást tartalmaz. Nem szakdolgozat lehetőség: 6 óra kreditóra választható tárgyat tartalmaz.

Bővebben a programról

MINDEN ONLINE!

Félévi ajánlatok

Az órákat minden őszi, tavaszi és nyári félévben kínáljuk!

Tekintse meg a kínált tanfolyamokat

Jelentkezési határidők

Term Határidő
2024 ősz 2024. július 15
2025 tavasz 2024. november 15
2025 nyara 2025. április 1

AZ IGAZSÁGÜGYI ORVOSTAN AZ ONLINE FELVÉTELI PROGRAMRÓL

Vizsgálja meg a lehetőségeket a világ első 100%-ban online igazságügyi orvostani mesterképzésével. A Floridai Egyetem büszke arra, hogy ezen a területen az élen jár, és lehetőséget kínál a hallgatóknak arra, hogy megszerezzék a törvényszéki orvostani karrierhez szükséges készségeket és ismereteket az iparág vezető UF professzorai és kutatói által oktatott kurzusokon egy teljesen online környezetben.

A pályakezdő és a területen már dolgozó szakemberek számára előnyös az a tananyag, amely ötvözi az orvosi ismereteket és a helyszínelést a bűncselekmények felderítése és felderítése érdekében. A hallgatók olyan területeken vesznek részt, mint a törvényszéki antropológia, a bomlási leletek és a traumaanalízis, hogy befejezzék mesterképzésüket. A College of Medicine és a Patológiai, Immunológiai és Laboratóriumi Orvostudományi Tanszéken keresztül a William R. Maples Igazságügyi Orvostudományi Központon keresztül kínált online Master of Science in Forensic Medicine világszerte hozzáférést biztosít a magas színvonalú UF oktatáshoz.

A hallgatók és a szakemberek a legmodernebb technológiát és erőforrásokat használják fel a professzorokhoz való kapcsolódásra, a kurzusok és vizsgák erőforrásaihoz való hozzáféréshez, valamint a gyakorlati komponensekhez való hozzáféréshez – mindezt a világ bármely pontjáról.Ide írhatsz...