A 7 leghasznosabb magyar esztétikai medicina képzés ha bővíteni szeretnéd tudásodat

2023.05.30

7 esztétikai medicina képzés összehasonlítása Magyarországon

Mi az Esztétikai Specialista – mit tanulhatok egy esztétikai képzésen?

Miért érdemes esztétikai medicina kezelésekkel foglalkozni?

Hogyan válassz esztétikai képzést?

Esztétikai medicina képzések magyarul

Tanulj Esztétikai Specialistának és válts karriert!

7 esztétikai medicina képzés amit a social mediában és az interneten megtalálsz ha hialuron töltéseket akarsz tanulni


Olvasási idő : 22 perc


  • Mi az Esztétikai Specialista – mit tanulhatok egy esztétikai képzésen?
  • Miért érdemes esztétikai medicina kezelésekkel foglalkozni?
  • Hogyan válassz esztétikai képzést?
  • Esztétikai medicina képzések magyarul
  • Tanulj Esztétikai Specialistának és válts karriert!

Mi az, hogy Esztétikai Specialista – mit tanulhatok egy esztétikai képzésen?

Az Esztétikai Specialista (Angliában és külföldön Aesthetic Specialist vagy Clinical Injector) olyan szakembert jelent, aki non-invazív vagy minimál-invazív esztétikai kezeléseket végez és ehhez megfelelő certificate-ekkel rendelkezik.

Ezek a kezelések a kozmetikai és orvosi-invazív kezelések közötti területet fedik le, alapvetésük, hogy egészséges vendégeken végezhetők és minimum Level7 szintű akkreditált képesítés szükséges az alkalmazásukhoz.

Az esztétikai képzések speciálisan hialuronsavas, bőrminőség javító, skinbooster, ajaktöltő, pdo thread szálas vagy botox kezelések végzésére irányuló kurzusok.

Minél részletesebb és professzionálisabb tudás anyagot közvetítenek, annál nagyobb eséllyel válhat valaki jó szakemberré.

Miért érdemes esztétikai medicina kezelésekkel foglalkozni?

Mindenki szeretné, ha önállóan dolgozhatna, szolgáltatását elismernék, ha a szépülni vágyó vendégeiben érdeklődés és bizalom alakulna ki. Aki esztétikai medicina kezeléseket tanul, nagyon-nagy lépést tesz ebbe az irányba.

Ahogy már említettük, minél integráltabban tekint egy szakember az agingre, minél több eszközt alkalmaz a fiatalító kezelésekben, annál nagyobb eséllyel bővül a vendégköre. Egy új bőrminőség javító kezelés bevezetése megsokszorozhatja egy szakember forgalmát anélkül, hogy fizetett hirdetésekre kellene költeni. Ha szeretnél erről meggyőző statisztikákat látni, nézz rá erre az oldalra:

Kinek ajánlott esztétikai medicina képzésen részt venni?

Akár saját vállalkozásod van, akár alkalmazottként tudnád hasznosítani, vagy csak most tervezed, hogy karriert váltasz, az esztétikai medicina kezelésekkel megéri foglalkozni. Ha a szépségipar vagy orvos esztétika bármely területén dolgozol, mindenképpen profitálni fogsz egy esztétikai képzésből, de akkor is érdemes belevágni, ha csak szeretnél egy-egy területen új és értékes plusz tudást, amivel kiegészíted eddigi portfóliódat, és később bármikor támaszkodhatsz rá.

Amennyiben komolyak a szándékaid, biztos, hogy meg fogja hálálni vállalkozásod a befektetett időt és energiát.

Hogyan válasszunk esztétikai medicina képzést?

Olyan esztétikai képzést érdemes választani, ami a non invazív és minimál invazív kezelések minden területére kitér, nem csak a termékhasználattal vagy divatos technikákkal foglalkozik, hanem részletesen és globálisan tudja megismertetni veled a folyamatokat.

Érdemes gyakorlatorientált képzést választani, hiszen az elméleti tudást csak gyakorlással lehet elmélyíteni.

Esztétikai medicina képzések magyarul

ICAM Esztétikai Medicina Akadémia

Az ICAM Akadémián kényelmesen, hybrid oktatási rendszerben, részben otthonról tanulhatod az esztétikai kezelések folyamatait, akár a saját tempódban haladva. A képzés 10 hónap alatt, tizennyolc modulon keresztül vezet végig az esztétikai medicina kezelések legfontosabb metódusain, az alapoktól indulva egészen a haladó technikákig.

A képzést szakértő mentor vezeti, így ha elakadsz egy-egy problémánál, bármikor személyre szabott segítséget kérhetsz. Emellett az ICAM Akadémia diákjaiból és partnereiből álló nemzetközi tanulócsoportnak is tagja leszel, ahol további ötletekkel gazdagodhatsz, és társaiddal segíthetitek egymás munkáját.

Az esztétikai specialista képzés az elméleti tudás mellett minden lehetséges gyakorlati modult is tartalmaz, 100% ban felkészít a ma alkalmazható kezelések elvégzésére, ezáltal megspórolva neked a kezdeti nehézségeket és rengeteg olyan plusz kiadást amit a hiányos képzések után sokan el kell költsenek a továbbképzésükre.

A képzés átlagosan havi 10 órát vesz igénybe, 8 hónapon át tart és részletekben is fizethető. Az oktatás magyar nyelven zajlik, és akár ingyen is kipróbálhatod az első anatómia előadást, hogy megtudd, tetszik-e neked az ICAM Akadémia világa.

Az ICAM Akadémia képzései CIBTAC, IEBDAC Aesthetic Medicine and Surgery és CPD nemzetközi akkreditációval rendelkeznek, a hallgatók a nemzetközi szervezetek vizsgáit teljesítik így bejegyzett akkreditált certificate-el zárják valamennyi képzést.

Magyarországon jelenleg csak itt lehet Board Certificate szakvizsgát tenni, ezt az Akadámia Esztétikai Specialista képzése tartalmazza a hallgatók részére.

Az Esztétikai Specialista képzés mellett PRP i-PRF képzés, workshopok és masterclass-ok találhatók az Akadémia kínálatában 390 € és 4.900 € közötti áron.

Nulláról a Board Certified szintig eljutni és minden kezelést megtanulni 14.900 €, ebből 10% kedvezményt ad az Akadémia online befizetés esetén. Ebben a díjban benne van az esztétikai anatómia, CIBTAC nemzetközi anatómia vizsga, hialuron fillerek az arc/nyak/dekoltázs területén minden technikával haladó szintig, bőrminőség javító kezelések, CaHa hybrid fillerek alkalmazása, PDO thread szálak, kollagén indukciós kezelések, toxin elmélet, zsírbontó kezelések és Aesthetic Specialist Certification vizsga.

Az Akadémia Spanyolországban bejegyzett vállalkozás, címmel és adószámmal, képzési engedéllyel rendelkezik.

Oktatási vezetője a cég egyik társ alapítója.

Az egyetlen iskola rendszerben működő képzés, gyakorlati szakasza külföldön is teljesíthető az IEBDAC társ központoknál.

A képzés részletes leírása - megtalálható

A képzések időtartama - gyakorlati modulok száma- megtalálható

Telefonszám - megtalálható

Oktató neve - megtalálható

Képzési hely címe -megtalálható

Cégadatok - megtalálhatók

Felnőttképzési jegyzékszámban a képző cég megtalálható

International Aesthetic Academy

Az International Aesthetic Academynél Basic Full Pack, Basic Lips Pack, Basic Face Pack, Aesthetic Master Full, Lips és Face Pack és BTX Pack közül lehet választani.

Kínálnak még Profhilo, Skinbooster, M Lips, Russian Lips, Aqualyx és Male Face workshopkat.

Az egyes tanfolyam egységek egyesével is elvégezhetőek, 1.500 euro és 6.000 euro közötti áron vehetsz rajtuk részt, a workshopok 250 euro és 790 euro között mozognak típustól és online illetve kontakt képzéstől függően.

A kurzusokra modellt a tanulónak kell biztosítania, vagy 40 euro/modell az ára hogy az Akadémia szervezze meg a modelleket.

A képzések csoportosak, 15 fő férőhellyel hírdetik meg őket.

A képzés leírása, tartalma nem található

A képzések időtartama, gyakorlati napok száma nem ismertetett

Telefonszám – nem található

Oktató neve-nem található

Képzési hely címe – nem található

Az Adatvédelmi Szabályzatban és a Felhasználói Feltételekben cégnév, cégbejegyzés, adószám nem található

CPD tagja a vállalkozás, de a képzések vagy workshopok akkreditációjáról és bejegyzéséről nincs információ a CPD honlapján

Felnőttképzési jegyzékszámban a képzések nem találhatók meg

Forrás: International Aesthetic Academy

Aesthetic Academy

Az Aesthetic Academy Orosz-Ukrán oktatók képzéseit ígéri.

Egy napos Russian Lips csoportos képzés 200.000 Ft

Egy napos orr korrekció csoportos képzés 200.000 Ft

A képzésekre folyamatosan modelleket keresnek akiknek fizetniük kell a kapott szolgáltatásért

A kézpések tartalmáról és tanmenetéről annyi található, hogy anatómiát és gyakorlatot tartalmaznak

Vállakozás neve, adószáma -nem található

Weboldal – nem található

Telefonszám – nem található

Oktató neve-nem található

Képzési hely címe – nem található

Felnőttképzési jegyzékszámban a képzések nem találhatók meg

Forrás: Aesthetic Academy facebook

LBN Hungary

Az LBN Hungarynál Arc esztétikai töltése Basic, Master, Master Plus, Esztétikai zsírbontó és PDO Thread Lifting Pack közül lehet választani.

Az egyes tanfolyam egységek egyesével is elvégezhetőek, 800.000 Ft és 7.000.000 Ft közötti áron vehetsz rajtuk részt, az esztétikai anatómiát és termék ismeretet valamennyi egység tartalmazza. Azok külön el nem végezhetők.

A képzések csoportosak.

A képzés elvégzését követően egy éves mentorálást tartalmaz az ár és az elméleten és gyakorlaton túl marketing ismereteket is oktatnak a képzések tanmenetében

A képzések időtartama, a gyakorlati napok száma nem ismertetett

Telefonszám – megtalálható

Oktató neve-nem található - kivéve egy családorvos nevét aki elméleti előadásokat tart a cégnek

Képzési hely címe – megtalálható, de csak azt lehet tudni, hogy 3 magyar városban elérhető a gyakorlat, pontos cím nem ismert

A Felhasználói Feltételekben egyéni vállalkozásként szerepel az üzemeltető

CPD szervezet tagja a vállalkozás, de a képzések vagy workshopok akkreditációjáról és bejegyzéséről nincs információ a CPD honlapján

IEBDAC aesthetic and cosmetology akkreditált volt, majd az IEBDAC hamis certifikációk kiállítás miatt megvonta a cégtől az akkreditációt

Felnőttképzési jegyzékszámban megtalálható a vállalkozás

Forrás: LbN Hungary

Beauty Lips Aesthetic

A Beauty Lips Aestheticnél Alap Dermal Filler, Alap Botox, haladó Dermal Filler, Haladó Botox, Russian Lips és Szálazás képzések közül lehet választani.

Az egyes tanfolyam egységek egyesével is elvégezhetőek, 2.000 euro és 3.000 euro közötti áron vehetsz rajtuk részt. Az árak modulonként vannak meghatározva, Alap Dermal Filler és Alap Botox képzés 4.900 euro. Ebben az árban csak néhány technika van benne. A modelleknek fizetniük kell a cégnek 30.00 és 49.000 Ft közötti összeget felhasznált filler mennyiségtől és típustól függően.

A képzések csoportosak, az elméleti szakasz online történik.

A képzések elméleti szakasza 2 online alkalom, a gyakorlat képzés típusonként egy nap, egy modell / technika

Az oktatást egy külföldön élő magyar jogász végzettségű hölgy, Dr. Varga Mária tartja amikor Budapestre látogat

Telefonszám – megtalálható 

Képzési hely címe – nem található, csak azt lehet tudni, hogy Budapest valamely belvárosi kerületében egy alkalmilag bérelt lakásban lesz elérhető a gyakorlat

CPD tagként hírdeti magát a vállalkozás, de a képzések akkreditációjáról és bejegyzéséről nincs információ a CPD honlapján, az általa kiadott CPD oklevelek valótlan akkreditációs számot tartalmaznak. Ezt az információt a cpd.uk validálta.

Felnőttképzési jegyzékszámban nem található meg a vállalkozás

Forrás: Beauty Lips Aesthetics facebook

Beautywood Medical

A Beutywood Medicalnál Nucleofill, Skinbooster, FTC szál, Botolinum toxin és hialuronsavas arctöltés képzések közül lehet választani.

A képzések csoportosak, előre meghírdetett időpontban lehet rájuk jelentkezni

Minden képzés egy napos és orvosok részére kínálják őket, részvételi díjuk nincs mindenhol feltüntetve

Telefonszám – megtalálható

Oktató neve-megtalálható

Képzési hely címe – megtalálható

Vállalkozás neve és adószáma-megtalálható

A képzések elvégzése kezdő készlet vásárláshoz kötött, elsősorban a cég által forgalmazott termékek alkalmazási lehetőségeire helyezi a hangsúlyt

Forrás: Beautywoodmedical.hu

Tensus Medical Academy

A Tensus Medical Academyn Ajaktöltés, Ajakfiatalítás, Modern Arcszobrászat, Veszélyzónák kezelése, Skinbooster és hialuronsavas arctöltés workshopok közül lehet választani.

A workshpok csoportosak, előre meghírdetett időpontban lehet rájuk jelentkezni

Minden workshop fél vagy egy napos és orvosok részére kínálják őket, részvételi díjuk 31.000 Ft és 450.000 Ft között van és többségükben részben vagy teljesen levásárolhatóak

A gyakorlat során felhasznált termékek árát a levásárlás összegéből levonják

Telefonszám – megtalálható

Oktató neve-megtalálható

Képzési hely címe – megtalálható

Vállalkozás neve és adószáma-megtalálható

A workshopok elsősorban a cég által forgalmazott termékek alkalmazási lehetőségeinek oktatására helyezik a hangsúlyt, csak orvosok részére elérhető

Forrás: Tensus Medical Academy

TAGS: ESZTÉTIKAI SPECIALISTA,GOOGLE TALÁLATI LISTA,ESZTÉTIKAI KÉPZÉSEK,HYALURONSAVAS ESZTÉTA,HIALURON KÉPZÉS,RUSSIAN LIPS KÉPZÉS,ESZTÉTIKAI MEDICINA KÉPZÉS,SKINBOOSTER,TOXIN,FILLER,ESZTÉTIKAI ANATÓMIA TANFOLYAM

  • Mi az Esztétikai Specialista – mit tanulhatok egy esztétikai képzésen?
  • Miért érdemes esztétikai medicina kezelésekkel foglalkozni?
  • Hogyan válassz esztétikai képzést?
  • Esztétikai medicina képzések magyarul
  • Tanulj Esztétikai Specialistának és válts karriert!