A tudás érték... hyaluronsavas esztéta első rész...

2023.05.09

Ma a tudásról, mint értékről lesz szó. Több napja rengetegen megkeresték az iskolát, hogy mi is lehet az esztéta szó jelentése?

Ezt egy képzéseket hírdető cégnél olvasták...Sajnos itt az intézetben senki sem tudja. Így hát segítséget kértünk az internetet használva. Hát lássuk mi is lett a megfejtés...,tehát ha valaki esztétává szeretne válni, mint megszerezhető tudás mi lehet ez: 

"esztéta (főnév)

1. Művészet: A szépet vizsgáló személy. Olyan író vagy kritikus, aki az eszmei tartalomtól elvonatkoztatva, az irodalmi, művészeti alkotásokat pusztán a formai szépség szempontjából elemzi, vizsgálja.

Az esztéta kiadta legújabb könyvét a huszadik század esztétikai fejlődéséről. Egy esztéta megbírálta a kiállítás képeit.


2. A szépet élvező személy, aki az élet legfőbb értékének a szépséget, különösen a művészi szépséget tartja, és ennek élvezetében leli örömét.

A nők között sok esztéta van, aki sokat ad arra, hogy szépen nézzen ki. Az esztétaszámára fontos, hogy lakásának bútorzata egyfajta stílusú legyen.

3. A művészet kérdéseivel foglalkozó tudomány tudósa.

Most megtudtuk mi is ennek a szónak a jelentése, ebből következik pontosan mit is tanulhat ezen valaki. De lássuk mélyebben...Hyaluronsavas...Innen még inkább bolyolult lesz. 

Ha befizet egy ilyen képzésre lehet, hogy szépet savval vizsgáló személy lesz vagy esetleg savas kritikus. Sőt egy képet savval bíráló személy. Talán a szépet savval élvező személy. Vagy esetleg valaki arra gondolt, hogy megtanul magára sokat adni, savval. Sőt az értelmezés szerint savas tudós is lehet...

Hát ezeket mind érdemes kitanulni...., mert ezek nélkül élni sem érdemes. Tanácsunk, ha már minden mást, többek között az online tűzoltó és tűzszerész, valamint az altatóorvos és agysebész oklevelet is megszerezte valaki egy hasonló képzésen, akkor mérne lehetne valaki savas esztéta. Elvégre ez a 21.század. 

És ebben a században mint látjuk, egy ilyen szó mögé bújva, a semmit is lehet oktatni és azért pénzt kérni. Értelmezve az előbbieket, ne gondoljon senki semmi tartalmasra attól, aki ezt kitalálta, mivel az teljes képzavarban lehet, hát még az aki ezt el akarja adni. Ez csupán csak marketing. Szerinte, szerintük valami olyat kell írni amit senki sem ért és nem is fog....még az sem aki el akarja adni. Mert hát valljuk be, akkor nem írna le iyen kifejezést, de leírta.