NEMZETKÖZI ESZTÉTIKAI SPECIALISTA SZAKKÉPZÉS

A Képzés, amit a bizonyítási vágy formált tökéletessé


Van, aki gyerekkorától fogva arra vágyik, hogy megszépítsen másokat, hogy sminkeljen, lakkozzon, arcpakolásokat válasszon...

Van, aki csalódott addigi szakmájában, pályafutásában és azért keresi a képzésünket, mert  180 fokban mást szeretne csinálni, mint azelőtt...

Van, aki pontosan tudja, hogy ezt akarja és konkrét elképzelése van...

Minket anno a bizonyítási vágyunk tett a legjobb Akadémiává. Reálisan beláttuk, hogy ha Mi nem tanuljuk meg, nem csináljuk meg, nincs kitől segítséget kérnünk, mert a piac tele volt hiányosságokkal.


El tudtuk dönteni, merre tartunk, ezért azt is tudtuk, mit kell csinálnunk ahhoz, hogy tapasztalatunk, tanulságaink és sikereink legyenek, amiket átadhatóvá tehetünk partnereink számára is. 


A jó hír az, hogy tudomásunk szerint még soha senki sem született fecskendővel a kezében és a képességgel, hogy filler kezeléseket végezzen. A legjobbak is "csak" tanulták ezt a szakmát. Tehát számodra is tanulható A-Z ig minden, ha ezen a területen képzelted el a jövődet.

Az ICAM képzése végig kísér bárkit akár teljesen kezdő szinttől  a profi Esztétikai Injektorrá válásig.

A PAMD  program egy olyan integrált Klinikai Esztétikai Medicina tanfolyam, amelyet nemzetközi IEBDAC, CPD és CIBTAC                       vizsgákkal és választható magyarországi vagy külföldi szakmai gyakorlattal fejeznek be hallgatóink.


A képzés azoknak szól, akik valóban komolyan gondolják jövőjüket az Esztétikai Medicina szakterületen


Ez a program a külföldön szükséges licence vizsgákat és munkavégzéshez szükséges elméleti - gyakorlati ismereteket is tartalmazza.

Az ICAM Diploma program hallgatóinak exkluzív hozzáférése van számos olyan lehetőséghez, amelyek célja, hogy ez a kurzus a legbiztonságosabb befektetés legyen. 

A megfelelő tudás és végzettség segít leküzdeni az Esztétikai Medicina képzés minden akadályát, miközben felkészít arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül elhelyezkedhessen minden hallgatónk a szakterületen.

               Mit tanulsz a képzésen?                                                                                                               Mennyi idő alatt tudod elvégezni?                                                                                             Mikor kezdődik a következő szemeszter?                                                                                 Mennyibe kerül?      

8 Anatómia ModulEsztétikai Anatómia 

5 Interaktív Hialuron ModulInjekciós Technikák

5 Online Hands On ModulEsztétikai Kezelési Technikák

Basic Hands OnAlap Technikák Kontakt Gyakorlat

Master Hands OnHaladó Technikák Kontakt Gyakorlat

Integrál Esztétikai MedicinaPDO Threads és CaHa


       Így épül fel az Esztétikai Specialista Képzés:

A képzés 80% ban gyakorlat orientált. A kontakt gyakorlati szakasz egyéni és minden esetben része a képzésnek. 

Az ICAM digitális akadémia csak az online modulok és a tudástár felülete.


A képzés 6 szakaszból épül fel és 8 hónap alatt teljesíthető

01. Esztétikai Anatómia elméleti szakasz   

8 modul az ICAM digitális Akadémia felületen oktató által vezetett előadással online


02. Fiziológia - injektálási technikák - mezoterápiás / skinbooster / hialuron / CaHa / kollagén / PDO és toxin termékek ismerete elméleti szakasz  

5 interaktív modul online oktató vezetésével a 3D FACIAL alkalmazással


03. Online gyakorlati szakasz 

 5 interaktív modul a NextMotion alkalmazásával és élőben közvetített kezelések   elemzésével


04. Alap technikák kontakt egyéni gyakorlati szakasz

mezoterápia / skinbooster / profhilo / CaHa 

marionette redő / periorális terület / nasolabiális redő

közép arc / járomív / cheekbones 

8D ajak koncepció - classic technika / 4mm technika / fanning technika / russian lips technika / lifting és volumenizálás / befelé fordult ajak kezelése / extra vékony ajak kezelése

Áll formázás / mandibula töltés 


05. Haladó technikák kontakt egyéni gyakorlati szakasz

kanül technikák alkalmazása

kombinált technikák / teljes arc kezelése

hialuronidáz enzim / reversal technikák


06. Integrál esztétikai kezelések gyakorlati szakasz - PDO / injekciós zsírbontás / CaHa


Fontos szempont: az ÁR

Az ICAM Akadémia komplex képzése ár/érték tekintetében (is) a legjobb választás.

A Képzés ára 14.900 Euro. 

Ez az összeg tartalmaz mindent amire szükséged van, az összes modul és a nemzetközi szakvizsgák, Certificate-ek árát is. Nincsenek rejtett költségek, a gyakorlatra érkező modellek ingyenesen kapják a kezeléseket és az utóápoláshoz szükséges termékeket.

Lehet részletfizetést kérni?

Igen. Ebben az esetben a képzés teljes kifizetett végösszege 24.600 Euro, viszont a saját ütemedben fizethetsz és haladhatsz a tanulás során.

Hogyha ezt az opciót választod, az alábbiak szerint tervezd meg anyagi forrásaidat:

A beiratkozáskor 200 Euro beiratkozási és eljárási díj fizetendő

Részletfizetésnél modulonként fizetheted az első 3 szakasz 18 elméleti modulját, ami azt jelenti, hogy 18 x 667 Euro kerül teljesítésre a kontakt gyakorlat megkezdése előtt. A részletet minden előadás előtt legkésőbb 72 órával szükséges befizetni. 

Az elméleti szakasz végét záró kötelező vizsga díja 400 euro.

Végül a gyakorlati szakasz 6 részletben fizethető 6x2.000 Euro összegben és a befizetés ütemében teljesíthető. A befizetés összegének az ütemezés szerint minden gyakorlati nap előtt 72 órával meg kell érkeznie az Akadémia számlájára.

Hogy tudok jelentkezni a képzésre?

A legegyszerűbb módja a jelentkezésnek hogyha emailt küldesz nekünk részvételi szándékodról az office@medicalfillershop.com címre amiben megadod nevedet, telefonos elérhetőségedet és megjelölöd a kiválasztott képzés nevét a honlapon található jelentkezési űrlap segítségével.

Mielőtt döntenél, az alábbi lépéseket javasoljuk:

1. Tájékozódás

Ismerkedj meg alaposan azzal a képzéssel, amelyre jelentkezni szeretnél! A képzések leíró oldalain igyekeztünk minden információt összegyűjteni, mely segíti a döntéshozatalt.

2. Jelentkezés

Ha sikerült döntened valamely képzésünk mellett, akkor jelentkezni emailben vagy a honlapon található online jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet.

3. Befizetés

A jelentkezés a tandíj - vagy részletfizetés választása esetén annak első részletének - és beiratkozási díj befizetésével válik aktívvá. A befizetési információkat a jelentkezéskor megadott e-mail címedre küldjük meg. Kérjük, hogy mindig ellenőrizd a pontos banki adatokat! Amennyiben a tájékoztató levelet véletlenül kitörölted vagy nem találod, a pontos befizetési adatokat megtalálod a választott képzés részletes képzési tájékoztatójában vagy írj az office@medicalfillershop.com e-mail címre!

Befizetés során, kérjük, a közlemény rovatban ne felejtsd el megadni a tanfolyam résztvevőjének a nevét és a választott képzés nevét!

Kik vehetnek részt a képzésen?

Honlapunkon az egyes képzések és webinarok részletes leírásánál megtalálod, hogy igényel-e előképzettséget a választott modul?

Az Aesthetic Injector Certificate képzés nem igényel előképzettséget.

Azon képzések esetében, amik orvosi végzettséget igényelnek, a beiratkozás előtt kérni fogjuk az orvosi diploma másolatát vagy a végzettség igazolására alkalmas dokumentumot.

Hogyha nem vagy biztos a kapott információ ellenére sem, hogy a Te végzettséged megfelelő-e a választott képzéshez, írj nekünk emailt kérdéseddel az office@medicalfillershop.com email címre.

A képzés elvégzését követően legálisan végezhetek esztétikai medicina kezeléseket?

Az iAMA by ICAM Akadémia a képzések tartalmáért, szakmaiságáért és megvalósulásáért vállal felelősséget. Nemzetközi Akadémiaként a Világ szinte minden országából fogadunk hallgatókat. Az egyes országokban az Esztétikai Medicina kezelésekre vonatkozó szabályozások jelentősen eltérőek. Minden hallgató egyéni felelőssége a leendő munkavégzés országában az érvényben lévő szabályok ismerete és megtartása. Amennyiben az ország rendelete tiltja az injekciós esztétikai kezelések egyén végzettségével való legális gyakorlását, az abból eredő károk vagy sérelem Akadémiára át nem hárítható. Nem adunk javaslatot, tanácsot és nem ellenőrizzük, vagy kérjük hallgatóink leendő céljait vagy végzettségét kivéve az orvosi végzettséget előfeltételként igénylő képzések esetében. Kérjük, a vásárlás előtt ezek alapos mérlegelését.

Téves az a feltevés, hogy aki beiratkozik valamely képzésre vagy megvásárol egy modult, az a Világ minden országában a vásárlás vagy a szintvizsga birtokában jogosult lesz a kezelés végzésére és ezt a képzést kínáló központnak garantálnia szükséges. A képzés egy bizonyos tudást ad, a vizsga a tudást igazolja. A legális munkavégzésnek számos egyéb feltétele van.

A CIBTAC és VTCT szakvizsgák az Angol Ofqual Szakképzési Hivatal által akkreditáltak és engedélyezettek.

Hogyha nem tudom befejezni a képzést, vagy elállok a modulon való részvételtől a megvásárlást követően, vissza jár-e a befizetett összeg?

Sajnos nem áll módunkban a vásárlást követően a megvásárolt képzés díját visszatéríteni - kizárólag akkor, hogyha a képzés az Akadémiának felróható okokból nem valósul meg.

Ennek ellenére minden esetben a jóhiszeműség és az elfogadható megoldások vezérelik az Akadémia vezetőségét, így nem zárkózunk el az adott egyedi esetek különleges elbírálásától, de tandíjat nem tudunk egyetlen esetben sem visszafizetni. Kérjük ennek mérlegelését a befizetést megelőzően.