ESZTÉTIKAI SPECIALISTA SZAKKÉPZÉS CADAVER MODULLAL (utolsó évfolyam 2024. szeptember 1.-én indul!)

A képzés, amit a bizonyítási vágy formált tökéletessé


Van, aki gyerekkorától fogva arra vágyik, hogy megszépítsen másokat, hogy sminkeljen, lakkozzon, arcpakolásokat válasszon...

Van, aki csalódott addigi szakmájában, pályafutásában és azért keresi a képzésünket, mert  180 fokban mást szeretne csinálni, mint azelőtt...

Van, aki pontosan tudja, hogy ezt akarja és konkrét elképzelése van...

Minket anno a bizonyítási vágyunk tett a legjobb Akadémiává. Reálisan beláttuk, hogy ha Mi nem tanuljuk meg, nem csináljuk meg, nincs kitől segítséget kérnünk, mert a piac tele volt hiányosságokkal.


El tudtuk dönteni, merre tartunk, ezért azt is tudtuk, mit kell csinálnunk ahhoz, hogy tapasztalatunk, tanulságaink és sikereink legyenek, amiket átadhatóvá tehetünk hallgatóink számára is. 


A jó hír az, hogy tudomásunk szerint még soha senki sem született fecskendővel a kezében és a képességgel, hogy filler kezeléseket végezzen. A legjobbak is "csak" tanulták ezt a szakmát. Tehát számodra is tanulható A-Z ig minden, ha ezen a területen képzelted el a jövődet.

Az ICAM képzése végig kísér mindenkit akár teljesen kezdő szinttől  a profi Esztétikai Injektorrá válásig.

A  program egy olyan integrált Klinikai Esztétikai Medicina tanfolyam, amelyet nemzetközi IEBDAC, CPD és CIBTAC  vizsgákkal és választható magyarországi vagy külföldi szakmai gyakorlattal fejezhetnek be hallgatóink.


A képzés azoknak szól, akik valóban komolyan gondolják jövőjüket az Esztétikai Medicina szakterületen

Ez a program a külföldön szükséges licence vizsgákat és munkavégzéshez szükséges elméleti - gyakorlati ismereteket is tartalmazza.

Az ICAM Diploma program hallgatóinak exkluzív hozzáférése van számos olyan lehetőséghez, amelyek célja, hogy ez a kurzus a legbiztonságosabb befektetés legyen. 

A megfelelő tudás és végzettség segít leküzdeni az Esztétikai Medicina képzések minden akadályát, miközben felkészít arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül elhelyezkedhessen minden hallgatónk a szakterületen.

TEMATIKA

90%-ban gyakorlat orientált

Az Aesthetic Injector képzés kimagaslóan gyakorlati megközelítésű, az Akadémia által levédett és kidolgozott esztétikai anatómia tananyaggal, fiziológia és patológia modulokkal.

A hallgató ONE TO ONE gyakorlaton vesz részt, így a képzés megadja a hallgatónak a szükséges önbizalmat ahhoz, hogy a kurzus befejezése után gyakorolja a tanultakat, felkészülten vigyen új kezelést a praxisába.

Hallgatónk megkapja az összes szükséges dokumentációt és munkaanyagot.

Személyre szabott képzési szint

A képzések teljesen személyre szabottak. Az egyéni, egy fős kurzusok lehetővé teszik számunkra, hogy alkalmazkodjunk az Ön tapasztalati szintjéhez és igényeihez. 

Képzés utáni konzultálás, nyomon követés

A választott kurzus elvégzése után személyre szabott oktatói mentorálást biztosítunk.A képzés, ahol a hallgató a főszereplő

Az Esztétikai Anatómia és Fiziológia szintvizsga elsajátítása után a gyakorlat valódi pácienseken történik oktató tanár felügyelete mellett.

 • Tanult anatómia gyakorlatban történő alkalmazása
 • Kezelési protokoll és arcesztétikai terv készítése
 • Koncepció és technika egyénre szabása
 • Hialuronsavas Fillerek alkalmazása az arc minden régióján
 • Speciális ajaktöltési technikák
 • Hialuronidáz enzim alkalmazása
 • Kontraindikációk kezelése és felismerése
 • Cadaver lehetőség (a részvételnek előképzettségi feltételei lehetnek)
 • Toxinok esztétikai alkalmazása
 • PDO thread alkalmazása
 • Zsírbontó kezelések testen
 • Board Certificate szakvizsga

Az ICAM Akadémia  gyakorlati képzése egyedülálló

Az ICAM metódus gyakorlatok előnye, hogy hallgatóink részt vehetnek az esztétikai szakember  munkarendjében, megfigyelhetik a kezelések, beavatkozások teljes folyamatát. A szegmensben az ICAM Akadémia egyedülálló fejlődési lehetőséget kínál, mert nem passzív (bemutató majd látottakat ismétlő jellegű) képzést kapnak hallgatóink, hanem valós esztétikai medicina gyakorlatot, melyen a tanárokkal és más szakemberekkel a vendégek, páciensek teljes kezelését megfigyelhetik és részesei lehetnek.

A gyakorlatok Budapesten, Barcelonában, Londonban és Dubaiban is teljesíthetők.

Mit oktat az Akadémia az Esztétikai Specialista Injektor képzésen?    Mennyi idő alatt lehet elvégezni?  Mikor kezdődik a következő szemeszter? Mennyibe kerül?      

8 Anatómia ModulEsztétikai Anatómia 

5 Interaktív Hialuron ModulInjekciós Technikák

5 Online Hands On ModulEsztétikai Kezelési Technikák

Basic Hands OnAlap Technikák Kontakt Gyakorlat

Master Hands OnHaladó Technikák Kontakt Gyakorlat BTX / PDO/ CaHa

Board Certificate szakvizsga és Cadaver Course


Az ICAM Akadémia egyedüliként, - az Esztétikai Medicina fakultáció hallgatói részére 2 napos Cadaver képzéssel bővítette a kurzus komplexitását, ezáltal az ICAM az egyetlen olyan Akadémia Magyarországon ahol ez a különleges gyakorlat a képzés része.

2 napos cadaver modul, melyen a résztvevők a donorokon elvégezhetnek speciálisan előkészített színezetet injekciókkal filler, toxin és pdo szimulált kezeléseket, majd vezetett disszektáció során megnézhetik milyen területre, mennyiségben és rheológiával végezték el a tökéletesnek vélt kezelést. Jellemzően mindent megváltoztat ez az első nap az önmagukról és az esztétikai medicina kezelésekről addig hitt képpel kapcsolatban.

A második napon a cadaver donorok kontraindikációkra és vasculáris okklúzióra vannak előkészítve, melyet a feltárás során végig lehet követni annak érdekében, hogy mely erek elzáródása mely területek nekrotizálására lehet hatással. 

A Cadaver modulon való részvételnek előképzettségre vonatkozó feltételei lehetnek az együttműködő anatómia labor egyetemi előírásaitól függően. Amennyiben hallgató ennek nem felel meg, nem tud részt venni a cadaver modulon. Ez a tandíj mértékét semmilyen formában nem befolyásolja, visszatérítés vagy kedvezmény nem igényelhető.


       ICAM. A legkomplexebb kontakt gyakorlati szakaszt tartalmazó Esztétikai Specialista Képzés klinikai körülmények között, egyetemi oktatók és a szakma legjobbjainak a közreműködésével.


A képzés 6 szakaszból épül fel és 8 hónap alatt teljesíthető, ebből 120 óra személyes kontakt gyakorlati időszak.


Fontos szempont: az ÁR

Az ICAM Akadémia komplex képzése ár/érték tekintetében (is) a legjobb választás.

A képzés ára 14.900 Euro. 

Ez az összeg tartalmaz mindent amire a hallgatóknak szüksége van, az összes modul és a nemzetközi szakvizsgák, Certificate-ek árát is. Nincsenek rejtett költségek, a gyakorlatra érkező modellek ingyenesen kapják a kezeléseket és az utóápoláshoz szükséges termékeket.

A CIBTAC anatómia, fiziológia és patológia szintvizsga angol nyelven történik (opcionális vizsga)

Az IEB / IEBDAMS Board Certification szakvizsgához felsőfokú szakirányú tanulmányok elvégzésének igazolása, az ICAM Akadémia mint akkreditált IEBDAMS akadémia képzésének sikeres elvégzése vagy szakmai gyakorlat igazolása és az IEBDAMS sikeres auditálása szükséges.  (opcionális vizsga)

A teljes árú képzés tartalmazza a szintvizsga és certification díjakat, de sikeres vizsgához kötöttek.  A Certificate-ek és Board Certification kiállítói a jogosult tagozatok, melyek akkreditált akadémiája az ICAM Akadémia.

Lehet részletfizetést kérni?

Igen. Ebben az esetben a képzés teljes kifizetett végösszege 24.600 Euro, viszont a saját ütemedben fizethetsz és haladhatsz a tanulás során.

Hogyha ezt az opciót választod, az alábbiak szerint tervezd meg anyagi forrásaidat:

A beiratkozáskor 200 Euro beiratkozási és eljárási díj fizetendő

Részletfizetésnél modulonként fizetheted az első 3 szakasz 18 elméleti modulját, ami azt jelenti, hogy 18 x 667 Euro kerül teljesítésre a kontakt gyakorlat megkezdése előtt. A részletet minden előadás előtt legkésőbb 72 órával szükséges befizetni. 

Az elméleti szakasz végét záró kötelező vizsga díja 400 euro.

Végül a gyakorlati szakasz 6 részletben fizethető 6x2.000 Euro összegben és a befizetés ütemében teljesíthető. A befizetés összegének az ütemezés szerint minden gyakorlati nap előtt 72 órával meg kell érkeznie az Akadémia számlájára.


BOARD CERTIFICATE IN AESTHETIC MEDICINE (PgAI - PostGraduate Aesthetic Injector)

Hogy tudok jelentkezni a képzésre?

A legegyszerűbb módja a jelentkezésnek hogyha emailt küldesz nekünk részvételi szándékodról az office@medicalfillershop.com címre amiben megadod nevedet, telefonos elérhetőségedet és megjelölöd a kiválasztott képzés nevét a honlapon található jelentkezési űrlap segítségével.

Mielőtt döntenél, az alábbi lépéseket javasoljuk:

1. Tájékozódás

Ismerkedj meg alaposan azzal a képzéssel, amelyre jelentkezni szeretnél! A képzések leíró oldalain igyekeztünk minden információt összegyűjteni, mely segíti a döntéshozatalt.

2. Jelentkezés

Ha sikerült döntened valamely képzésünk mellett, akkor jelentkezni emailben vagy a honlapon található online jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet.

3. Befizetés

A jelentkezés a tandíj - vagy részletfizetés választása esetén annak első részletének - és beiratkozási díj befizetésével válik aktívvá. A befizetési információkat a jelentkezéskor megadott e-mail címedre küldjük meg. Kérjük, hogy mindig ellenőrizd a pontos banki adatokat! Amennyiben a tájékoztató levelet véletlenül kitörölted vagy nem találod, a pontos befizetési adatokat megtalálod a választott képzés részletes képzési tájékoztatójában vagy írj az office@medicalfillershop.com e-mail címre!

Befizetés során, kérjük, a közlemény rovatban ne felejtsd el megadni a tanfolyam résztvevőjének a nevét és a választott képzés nevét!

Kik vehetnek részt a képzésen?

Honlapunkon az egyes képzések és webinarok részletes leírásánál megtalálod, hogy igényel-e előképzettséget a választott modul?

Az Aesthetic Injector Certificate képzés nem igényel előképzettséget. Nemzetközi Akadémiaként a beiratkozáskor hallgatónak nyilatkoznia szükséges arról, hogy a leendő munkavégzés országában végzettsége alapján jogosult a tanult technikák legális gyakorlására.

Azon képzések esetében, amik orvosi végzettséget igényelnek, a beiratkozás előtt kérni fogjuk az orvosi diploma másolatát vagy a végzettség igazolására alkalmas dokumentumot.

Hogyha nem biztos a kapott információ ellenére sem, hogy  végzettsége megfelelő-e a választott képzéshez, írjon nekünk emailt az office@medicalfillershop.com email címre.

A képzés elvégzését követően legálisan végezhetek esztétikai medicina kezeléseket?

Az iAMA by ICAM Akadémia a képzések tartalmáért, szakmaiságáért és megvalósulásáért vállal felelősséget. Nemzetközi Akadémiaként a Világ szinte minden országából fogadunk hallgatókat. Az egyes országokban az Esztétikai Medicina kezelésekre vonatkozó szabályozások jelentősen eltérőek. Minden hallgató egyéni felelőssége a leendő munkavégzés országában az érvényben lévő szabályok ismerete és megtartása. Amennyiben az ország rendelete tiltja az injekciós esztétikai kezelések egyén végzettségével való legális gyakorlását, az abból eredő károk vagy sérelem Akadémiára át nem hárítható. Nem adunk javaslatot, tanácsot és nem ellenőrizzük, vagy kérjük hallgatóink leendő céljait vagy végzettségét kivéve az orvosi végzettséget előfeltételként igénylő képzések esetében. Kérjük, a vásárlás előtt ezek alapos mérlegelését.

Téves az a feltevés, hogy aki beiratkozik valamely képzésre vagy megvásárol egy modult, az a Világ minden országában a vásárlás vagy a szintvizsga birtokában jogosult lesz a kezelés végzésére és ezt a képzést kínáló központnak garantálnia szükséges. A képzés egy bizonyos tudást ad, a vizsga a tudást igazolja. A legális munkavégzésnek számos egyéb feltétele van.

A CIBTAC és VTCT szakvizsgák az Angol Ofqual Szakképzési Hivatal által akkreditáltak és engedélyezettek.

Hogyha nem tudom befejezni a képzést, vagy elállok a modulon való részvételtől a megvásárlást követően, vissza jár-e a befizetett összeg?

Sajnos nem áll módunkban a vásárlást követően a megvásárolt képzés díját visszatéríteni - kizárólag akkor, hogyha a képzés az Akadémiának felróható okokból nem valósul meg.

Ennek ellenére minden esetben a jóhiszeműség és az elfogadható megoldások vezérelik az Akadémia vezetőségét, így nem zárkózunk el az adott egyedi esetek különleges elbírálásától, de tandíjat nem tudunk egyetlen esetben sem visszafizetni. Kérjük ennek mérlegelését a befizetést megelőzően.