AZ ICAM TÖBB, MINT ISKOLA. AZ ICAM CÉGCSOPORT

Esztétikai medicina cégcsoportunk olyan orvostechnikai eszköz forgalmazó és gyógyszeripari vállalat, aminek a célja az, hogy olyan termékeket hozzon el Magyarországra, melyeknek a gyártói önállóan nincsenek jelen az országban.

Jellemzően esztétikai medicinában alkalmazott és hialuronsav alapú terápiás eszközök a fő szakterületünk, olyan nagy és kis gyártókkal dolgozunk együtt, akik nem tartják méretgazdaságosnak az önálló jelenlétet, ezért megbízzák cégünket egy "contract sales and medical" alapú képviselettel.

Így nem csak a forgalmazási, de az orvos szakmai szegmenst is ellátjuk és gyártóink termékeit saját termékeinkként forgalmazzuk szerződés alapján Magyarországon.

Feladatunk a logisztikától kezdve a termékbefogadáson át a hatósági engedélyeztetésekig, workhsopokig és képzésekig terjed.

A klasszikus értelemben vett gyógyszeripari munkának minden elemét cégünk végzi ezekben az esetekben.

Voltunk már Év Legjobb Akadémiája, Kelet Európa Legjobb forgalmazója, kitörési lehetőség vagy éppen válságmegoldás partnereink számára.

Nem vagyunk termékforgalmazók.

Saját piaci tudásunkat a legjobban hasznosítjuk azon nagyvállalatok számára, akiknek nem érdemes önálló képviseletet fenntartani Magyarországon, de általunk termékeik jelen lehetnek az országban.

Akiknek termékeit érdemesnek vagy különlegesnek tartjuk szakmai szempontok alapján.

Tudás és hatékonyság találkozik általunk.

A profitmaximalizálásra törekvő gyártóknál az értékesítési lánc szervezése olyan kis országok esetében, mint Magyarország – komoly kihívás. Kiszámíthatatlan a termékbefogadási környezet, Mi azt a hiányzó láncszemet pótoljuk részükre, ami párbeszédre épül a piac szereplőivel.

Nekünk nem vevőink, tanulóink vannak. Nekünk partnereink vannak.

Helyi tudással, globális működéssel szolgáljuk ki Őket.