IEBDAC INTERNATIONAL  KÉPZÉS SMINKTETOVÁLÓK RÉSZÉRE

EGY ÚJ KOLLABORÁCIÓ SIKERE

Az Esztétikai medicina, a minimál és non invazív kezelések és a Permanent Make Up (PMU) között húzódó biztonságos zónába sorolható eljárások bemutatása nagy érdeklődést váltott ki a 2023-as International IEBDAC konferencia szervezői részéről. 

Az ICAM által kidolgozott és a nemzetközi Educational Board által jóváhagyott kezelések elsajátítását akkreditált Akadémiánkon Certification Diploma képzés keretében tanulhatják meg a sminktetováló szakemberek.

A képzést bejegyzett Nemzetközi Minősítő Diploma validálja.


PMUP / INNOVATION / AESTHETIC PMUP MEDICINE / SAFE RULES


Szemeszter kezdése: 2023. október 25

Időtartama: 4 hónap

Képzés formája: Hybrid

Elméleti szakasz online - kéthetente egy alkalommal az ICAM digitális akadémia felületen valós idejű előadások formájában

Gyakorlati szakasz kontakt személyes hands on formájában

Kontakt képzés helyszíne: Budapest

Képzés ára: 4.900 €


Mit tanulsz a képzésen?

A legtöbb sminktetoválással foglalkozó esztétikai szakember egyedül van nem csak a legsikeresebb munkái utáni pillanatokban, de akkor is amikor vagy egy nem várt mellékhatás, vagy egy addig sosem látott komplikáció vagy más esztétikai medicina kezelések miatt kialakult kontraindikációval találja szemben magát.

Ez nagyon frusztráló érzés és könnyen instabil helyzethez vezethet.

Mi történik ilyenkor? Az esetek többségében "doktor google" vagy facebook fórumokon való tájékozódás az egyetlen lehetőség. Általában ahány tanács, annyi féle, a lehetséges megoldások száma egyről százra emelkedik. 

A sminktetováló szakterület fénysebességgel fejlődött az elmúlt 5-6 évben. De az Esztétikai Medicina területe is, és ha nincs felkészülve egy szakember a lehetséges összeférhetetlenségekre, kontraindikációkra, nem ismeri fel azok okát vagy nem tudja kezelni őket, könnyen kellemetlen helyzetben találja magát. 

Szinte nincs olyan vendég, akinek ne lett volna már sminktetoválása, korrekcióra szoruló kontúrja, lézeres, hámlasztó, HIFU-s, dermarolleres, biorevitalizáló, filler, szálbehúzásos, stb...kezelése. 

Az ICAM ©PMU képzés azonnali ismereteket és átfogó mesterképzési programot nyújt minden szakembernek aki szeretne elindulni az esztétikai szövődmények felismerésének, kezelésének és a sminktetoválással biztonságosan integrálható minimál / non invazív esztétikai medicina kezelések elsajátítása felé vezető úton.

Ha van valami, ami napjainkban a vendégeket az árnál is jobban érdek jobban érdekli, mint az ár, az a biztonság. 

Az ICAM ©PMUP képzéssel képes leszel azonosítani és kezelni az összes főbb szövődményt és mellékhatást, amellyel a sminktetoválásban vagy az orvos esztétikában találkozni lehet, ezáltal új lendületet kap a praxisod hiszen vendégeid a lehető legnagyobb biztonságban lehetnek.


1. PMUP kezelést követően fellépő gyulladásos, allergiás, fertőzéses reakciók felismerése és kezelése

2. Helyi érzéstelenítéssel összefüggésben lévő mellékhatások

3. Regeneratív minimál / non invazív esztétikai medicina eljárások és technikák a tattoo és PMUP eltávolítás utáni károsodások helyreállítása és minimalizálása érdekében

4. A Periorális terület anatómiája

5. Szempilla dúsítás, szemhéj PMU kezelése és az ezekkel összefüggésben lévő bakteriális kontraindikációk

6. Legújabb biostimuláló 3D Hialuronsavas steril hatóanyagos lejárások a periorális terület fiatalítása érdekében (minimál invazív / non invazív kezelések)

Matricyal 3D hialuronsavas layer koncepció. Természetes, biztonságos, biostimuláló és filler hatás. Skinboosting, JLS 4mm technika. Az ICAM új koncepciója.

7. Tudj meg mindent: mit / mikor/ mivel ?  és leginkább: mit/ mikor/ mivel NE !