ESZTÉTIKAI SEBÉSZET SPECIALIZÁCIÓ KÉPZÉSEK

  ICAM AKADÉMIA  

  Az ICAM Akadémia esztétikai sebészeti kurzusai lehetővé teszik, hogy a szakterület legjobb oktató sebészeivel gyakorolhasson együtt és fejlessze tudását.
  Valós klinikai esetek tapasztalatait adjuk át hallgatóinknak.  
  A képzés során részt vesz a teljes műtéti folyamatban: anamnézis, orvosi vizit, vizsgálat, orvosi javaslat, tájékoztatás a műtét előtti és utáni tudnivalókról, a műtétről, a műtét teljes folyamata.

  Praktikum - gyakorlati képzés

  A praktikumok előnye, hogy hallgatóink részt vehetnek a sebész munkarendjében, megfigyelhetik a beavatkozások teljes folyamatát. A szegmensben az ICAM Akadémia egyedülálló fejlődéi lehetőséget kínál, mert nem passzív (bemutató jellegű) képzést kapnak hallgatóink, hanem valós sebészeti gyakorlatot, melyen a tanárokkal és más szakemberekkel a páciensek teljes kezelését megfigyelhetik és részesei lehetnek.

  A gyakorlatok időtartama egy hét, de előzetes praktikum szükséges.

  Egyéni igények szerint összeállított képzési menü

  Hogyha úgy gondolja, egyik akkreditált ICAM képzés sem az Ön képzése, vegye fel iskolánk tanulmányi hivatalával a kapcsolatot és segítünk összeállítani egyedi modulokból, személyre szabott VIP ajánlatát. Az egyéni képzési igények minden esetben egyedi árajánlatot, fizetési és részvételi feltételeket jelentenek.

  • bővebben az egyéni képzésekről (nyissa meg az Akadémia letölthető ismertetőjét)