Certificate workshopok

 

All About Lips

2024. Június 26. 10:00-16:00

Jelentkezési határidő: Május 5.

Töltési technikák és hiadáz oldás

A periorális terület anatómiája, legújabb ajaktöltési trendek bemutatása. Minden technika mindenkinek alkalmas ? - elmélet

Veszélyzónák bemutatása lehetséges szövődmények elkerülése, kezelése 

Hands-on training, bemutató és technikai gyakorlási lehetőség 1 modellen

Kérdések és a nap összefoglalása

Részvételi díj: 1.990 € 

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehetséges

Hialuron Technikák Arcon 1 napos workshop

2024. Június 29. 10:00-16:00

Jelentkezési határidő: Május 5.

Harmonizációs technikák arcon. Full face kezelési terv elkészítése

Veszélyzónák bemutatása lehetséges szövődmények elkerülése, kezelése

Hands-on training, bemutató és technikai gyakorlási lehetőség

Kérdések és a nap összefoglalása

Részvételi díj: 1.990 €

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehetséges

Egy évre szóló korlátlan webinar részvételi membership 490 € 

Minimum 12 webinar / év, 365 napos visszanézési lehetőséggel.

Haladó filler technikák/ Toxin technikák hand on bemutatóval / LemonBottle / Zsírbontás / PDO Thread lift/ Masseter Botox / Ajak filler / Hiadáz oldás / Anatómia / Kézfej anatómiája / Buttock Lift


Online elérhető Workshopok :

MesoGun Medical Workshop

Mezoterápiás pisztolyok használata, esztétikai medicina kezelések lehetőségei. Hatóanyag koktélok készítése. Alakformálás, feszesítés, medical face és hajhullás kezelése.

Step by step video gyakorlat.

Buttock Lift Workshop

Fenék formálás hialuronsavval / Anatómia /  Veszélyek / Technikák Tartósság / Mennyiségek / Termékek / Taping / Érzéstelenítés


Ultrahang és hiadáz oldás Workshop

A jövő esztétikai medicina eljárása online képzésben! Must Have Képzés. Kezelések előtti vasculáris feltérképezés, előző töltések maradványainak meghatározása, kötőszöveti vastagság mérése, hiadáz oldás monitoring, eredmények mérése.

LemonBottle és zsírbontás Workshop

LemonBottle vagy Kybella, Aqualyx vagy más hatóanyagok a legjobbak a zsírbontásban? Melyik biztonságos és miért? LemonBottle: mítosz vagy valóság a 24 órán belüli eredmény? Biztonságos vagy veszélyes az injektálása egy CE engedély és pontos összetételi igazolás nélküli terméknek? Melyikből mennyit és hogyan? Milyen gyakran és hova ne? Hol lehet veszélyes, hol tilos és miért?

Masseter Tox Workshop

Minden amit a masseter izom toxinnal történő kezeléséhez tudni kell.

 Az ICAM Akadémia online Workshopjai a megvásárlás után 12 hónapig elérhetők Digitális platformunkon keresztül


Minden az első workshoppal kezdődött...


Egyedül nem megy - ezt mindenki tudja. A "majd megoldom magam", "megnézem a youtube-on" egyszerűnek tűnő gondolata az első felelősségteljes élő próbálkozással vált múlt időre. Az egykor megszerzett tudás ugyan nem veszik el és a mesterfogások még sokáig megmaradnak, de a valódi munka egyre inkább a fejlődésben, az önfejlődésben, az új irányzatok megismerésében jelenik meg.

 

Az ICAM Akadémia első workhsop programja 2009-ben az IBSA Derma Aliaxin és Viscoderm termékeinek képzési bemutatója volt Budapesten.

Akkoriban a workshopok arról szóltak, hogy hialuron filler gyártók elküldték a KOL (Key Opinion Leader) partnereiket a forgalmazókhoz és ők megmutatták a meghívott szakembereknek, hogy melyik terméket hova és milyen mennyiségben érdemes vagy kell tölteni az arcon. Elmondták, hogy a termék mit tartalmaz és milyen eredmények várhatók az alkalmazásától. Általában 4 órás volt egy workshop és egy-két kezelést mutatott be a meghívott KOL.

A workshopok célja nem a képzés, a tudás közvetítése, hanem a termékeladás volt. A sikert az értékesített termékek mennyisége jelentette. Ez azonban számunkra kevés volt.

Az ICAM hamar felismerte a tanulás iránti vágyat kíváló szakemberekből álló partnereiben és változtatott a tematikán: fél napos elméleti előadás és gyakorlati bemutató után lehetőséget adtunk résztvevőinknek a személyes gyakorlásra is. 

Iskolánk 2012-ben teltházzal rendezte meg első két napos hialuron filler töltési technikákra irányuló workshopját.

Az ICAM gyakorlat orientált workshopjai mindenki számára a legjobb lehetőséget kínálják egy-egy témában való intenzív elmélyülésre és fejlődésre!


Skinbooster kozmetikusoknak / NCTF / Ajak technikák / CaHa kollagén indukciós hybrid kezelések / 

Injekciós zsírbontásMiben mások az ICAM Akadémia szakmai napjai?

  • Mindig aktuálisak
  • Mindig tapasztalatra épülnek
  • Mentesek a feleslegesen hangzatos tartalomtól
  • Intenzívek és a középpontban a gyakorlat áll
  • Úgy épülnek fel, hogy a nap végén mindenki elégedett legyen

Az Akadémia 2009 óta tart szakmai workshopokat

Meghívott előadóink, orvos oktató partnereink egy-egy szakterület kíváló specialistái

Dr. Piero Crabai / Dr. Tateo Antonelli / Dr. George V. Oskarbski / Dr. Omer Buhsem 


Workshopjaink mindig egynaposak, előre meghírdetett időpontban, helyszínen és témában adnak új ismereteket. Személyes részvétellel zajlanak. A workshopok első része az adott témában átfogó elméleti ismereteket ad, míg a második része gyakorlati bemutatóra és a legtöbb esetben egyéni gyakorlásra is lehetőséget biztosít. A részvételi díj minden esetben részben vagy teljesen levásárolható. 

Masterclassjaink olyan online modulok, melyeket az ICAM Digitális Akadémia felületről tudnak megnézni és letölteni vásárlóink. 100% digitálisak és bármikor elérhetők.Mit tartalmaznak a workshopok és mennyi ideig tartanak ?

Az Online workshopok általában 60 - 120 percesek, a személyes gyakorlattal szervezett workshopok mindig 1 naposak. Elméleti szakaszt és amennyiben ezt külön feltünteti az Akadémia a workshop ismertetőjében, akkor gyakorlati bemutatót is tartalmaznak.

Mennyibe kerülnek a Workshopok?

A workshopok éves tagsági díjjal érhetők el 365 napon keresztül.

Hogy tudok jelentkezni a workshopokra?

A legegyszerűbb módja a jelentkezésnek a weboldalunkon keresztül a jelentkezés gombra kattintva biztosítani a helyedet és befizetni a részvételi díjat.

Mielőtt döntenél, az alábbi lépéseket javasoljuk:

1. Tájékozódás

Ismerkedj meg alaposan azzal a képzéssel, amelyre jelentkezni szeretnél! A képzések leíró oldalain igyekeztünk minden információt összegyűjteni, mely segíti a döntéshozatalt.

2. Jelentkezés

Ha sikerült döntened valamely képzésünk mellett, akkor jelentkezni emailben vagy a honlapon található online jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet.

3. Befizetés

A jelentkezés a tandíj - vagy részletfizetés választása esetén annak első részletének - és beiratkozási díj befizetésével válik aktívvá. A befizetési információkat a jelentkezéskor megadott e-mail címedre küldjük meg. Kérjük, hogy mindig ellenőrizd a pontos banki adatokat! Amennyiben a tájékoztató levelet véletlenül kitörölted vagy nem találod, a pontos befizetési adatokat megtalálod a választott képzés részletes képzési tájékoztatójában vagy írj az office@medicalfillershop.com e-mail címre!

Befizetés során, kérjük, a közlemény rovatban ne felejtsd el megadni a tanfolyam résztvevőjének a nevét és a választott képzés nevét!

Hol vannak a workshopok?

Online vagy Budapesti gyakorlattal