ESZTÉTIKAI MEDICINA KÉPZÉSEK

  ICAM AKADÉMIA  

  Az ICAM Akadémia arcesztétikai medicina kurzusai lehetővé teszik, hogy a szakterület legjobb oktatóival gyakorolhasson együtt és fejlessze tudását.
  Valós klinikai esetek tapasztalatait adjuk át hallgatóinknak.  
  A képzés során részt vesz a teljes kezelési folyamatban: anamnézis, orvosi vizit, vizsgálat, orvosi javaslat, tájékoztatás a kezelések előtti és utáni tudnivalókról, a kezelésről, a műtét teljes folyamata.

  Praktikum - gyakorlati képzés

  A praktikumok előnye, hogy hallgatóink részt vehetnek a praktizáló szakoktató munkarendjében, megfigyelhetik a beavatkozások teljes folyamatát. A szegmensben az ICAM Akadémia egyedülálló fejlődési lehetőséget kínál, mert nem passzív (bemutató jellegű) képzést kapnak hallgatóink, hanem valós életszerű gyakorlatot, melyen a tanárokkal és más szakemberekkel a kliensek, páciensek teljes kezelését megfigyelhetik és részesei lehetnek.

  Az ArcEsztétikai medicina gyakorlatok jogi és szakmai okok miatt csak az Akadémia hallgatói részére elérhetők beiratkozást követően. (felelősség biztosítás, 24h kontroll team rendelkezésre állása a modellek részére, stb...)

  Egyéni igények szerint összeállított képzési menü

  Hogyha úgy gondolja, egyik akkreditált ICAM képzés sem az Ön képzése, vegye fel iskolánk tanulmányi hivatalával a kapcsolatot és segítünk összeállítani egyedi modulokból, személyre szabott VIP ajánlatát. Az egyéni képzési igények minden esetben egyedi árajánlatot, fizetési és részvételi feltételeket jelentenek.

  • bővebben az egyéni képzésekről (nyissa meg az Akadémia letölthető ismertetőjét)