ICAM RENTING klinikai kezelőhelységek és személyzet bérlése

Több, mint 15 éves tapasztalatunk és piaci helyzetünk lehetővé teszik az esztétikai medicina terület üzleti és a szakmai szektora számára, hogy az ICAM kollaborációjával együtt érje el egyedi céljait. Támogatva a biztonságos, magas szintű, legitim oktatást és kezelések végzését,  potenciális ügyfeleink számára sebészeti, esztétikai medicina kezelő és oktató helységeket és teljes szak személyzetet biztosítunk bérlési rendszerben.

Rendelkezünk a különböző igényekhez igazodó moduláris és rugalmasan alakítható kezelőkkel, tárgyalókkal és előadó termekkel, valamint a kezelésekhez szükséges kontroll orvosi személyzettel bérlőink számára. Akár napi munkavégzési vagy képzési projekt konstrukcióban is.

Kezelőhelységek / Szakképzett személyzet az ICAM©renting professzionális klinikai lehetőségein keresztül

Esztétikai sebészeti kezelő

Max. 4 fő részére alkalmas

Kisebb járóbeteg ellátásban végezhető sebészeti kezelőhelység, beavatkozás utáni lábadozó helyiséggel. kamerával, TV-vel, felvevő rendszerrel, streaming közvetítési lehetőséggel felszerelt.

Esztétikai Medicina kezelőhelységek

2/4/6 fő befogadására vagy egyéni munkavégzésre alkalmas

A kezelők minden esztétikai medicina kezelések végzéshez szükséges modern berendezéssel ellátottak. Állítható kezelőszék, hűtő, PRP centrifuga, sebészeti lámpák, sterilizáló, előkészítő, kamera, felvevő rendszer, streaming közvetítési lehetőség. Akár saját oktatási anyag felvételére is professzionális lehetőség.

Előadóterem

10-30-60 fő befogadására alkalmas oktató terem

Meeting room

12 fő befogadására alkalmas