ICAM CONCEPT koncepcionális kezelések

Concept© képzések koncepcionális program kezelések elvégzéshez. 

A Concept© kezelések megkönnyítik a diagnosztizálást, az optimális kezelés típusok, kezelési tervek és kombinációk összeállítását és a lehető legjobb eredmény elérését. Technikák és termékhasználat helyett ezek a képzések előre összeállított kombinált lehetőségeket és az alkalmazásukhoz szükséges tudást és tapasztalatot adják a hallgatóknak.

A programok a célzott hatóanyagokat, kezelési eljárásokat, azok sorrendjét, miértjét és kombinációját tartalmazzák.

ReConnect 

Pre menopauza/Menopauza/Kimerültség

A ReConnect© képzés innovatív megközelítést alkalmaz, amely klinikailag támogatott és szabadalmaztatott technológiákat és kezeléseket foglal magában a bőr és a test rendszereinek egyensúlyba hozására, valamint sejtszintű funkcióinak újraélesztésére, maximális regenerálódást és energia-növelést biztosítva. Célunk, mint mindig, a bőr holisztikus megközelítése.

A komplex terv helyreállítja és revitalizálja a bőrt és szervezetét különböző természetes terápiákkal és tudományos esztétikai medicina kezelésekkel és tudományosan kiválasztott hatóanyagokkal, amelyek csökkentik a hormonháztartás változásai okozta negatív hatásokat, elősegítve a sejtek egészségét és hosszú élettartamát. 

Ha olyan vendégei vannak, akik kimerültnek érzik magukat, a pre menopausa vagy a menopausa szakaszába értek és szeretnék visszanyerni szépségüket és energiájukat, akkor itt az ideje, a ReConnect®️ koncepció elsajátításának és alkalmazásának. 

A tanfolyam 3 online órából és egy 8 órás gyakorlati napból áll, ahol megtanulhatják hallgatóink a kezelések elvégzésének technikáit. A gyakorlati foglalkozás igény szerint online is választható.

PerFormance

Stressz/Oxidatív stressz/SpeedBoost

Annak ismeretében, hogy a túlterhelt, stresszes munkát végző, vezető pozícióban dolgozó kliensek milyen nehezen tudnak időt szakítani az önmagunkkal való törődésre, egy intenzív, összetett anti aging programot állított össze az ICAM Akadémia, amely a tudományos és a holisztikus orvoslás leghatékonyabb kezeléseit és módszereit ötvözi az optimális külső és belső fizikai megjelenés elérése érdekében. 

A program az Akadémia vezető concept képzése.

A tanfolyam 3 online órából és egy 8 órás gyakorlati napból áll, ahol megtanulhatják hallgatóink a kezelések elvégzésének technikáit. A gyakorlati foglalkozás igény szerint online is választható.

VitaProtect

(non)jecatble/injekciós kezelések mellőzésével

Esztétikai Medicina kezelések injekciós eljárások mellőzésével.


Magyarország egyetlen nemzetközi, valódi iskola rendszerű esztétikai medicina szakképzése