Blepharoplasztika: 

Az esztétikai szemhéjműtét, szemhéjkorrekció vagy blepharoplasztika által korrigállhatók a megereszkedett szemhéjak, megszüntethetők a szem alatti táskák és kisimíthatók a túlzottan kifejezett ráncok.

Intenzív képzés

A blefaroplasztika (a szemhéj korrekciója és fiatalítása) valószínűleg az egyik leggyakoribb beavatkozás a kozmetikai sebészetben. Viszonylag egyszerű kezelés, gyors, fájdalommentes, látványos eredménnyel és nagyszerű, természetes eredménnyel amennyiben hozzáértő sebész végzi a beavatkozást.

Ez a képzés két nap alatt 3 modult tartalmaz 2 gyakorlati szakasszal.

ONEN TO ONE gyakorlat valódi pácienseken

A ONE TO ONE hallgatói gyakorlatok valódi pácienseken olyan fokú tudást, gyakorlatot és önbizalmat adnak a hallgatónak, amely szükséges ahhoz, hogy a kurzus befejezése után önállóan végezzék a tanultakat.

A képzés díja tartalmaz minden szükséges tananyagot, dokumentációt, scrub egyenruhát és munkaeszközt.

A képzés igazodik a hallgatók egyéni felkészültségi szintjéhez

A képzések teljesen személyre szabottak. A legfeljebb két fős kurzusok lehetővé teszik számunkra, hogy alkalmazkodjunk az Ön tapasztalati szintjéhez és igényeihez.

Mentorálás

A választott képzés befejezése után személyre szabott konzultáció és a tanulási folyamat nyomon követése biztosított a hallgatók részére.

Miért az ICAM Akadémia hogyha blepharoplasztika?

Az ICAM Akadémia a szakemberek oktatását és képzését az európai esztétikai orvoslás és sebészet legfejlettebb technikáival, műtőivel és gyakorlatával végzi.

A szemkörnyéki terület fiatalításához szükséges ismeretek, készségek és technikák elsajátítása a képzés célja.

Valós klinikai eseteken keresztül szereznek tapasztalatot hallgatóink. Részt vesznek a blefaroplasztika műtéten és a páciens teljes műtéti folyamatában: orvosi vizitet és vizsgálatot, orvosi javaslatot, valamint a műtét előtti és utáni folyamatról szóló tájékoztatást is beleértve.

Ismerje meg azokat a módszereket, amelyek segítségével megfelelő orvos-beteg kapcsolatot építhet ki a kezelést igénylő pácienssel, elnyerheti bizalmát és kényelmes környezetet biztosíthat számára.

Elméleti szakasz

Az esztétikai orvosi rendelő működése.

Beteg megközelítés.

Protokollok.

A szem anatómiai struktúrái.

II. MODUL: BLEPHAROPLASZTIKA TECHNIKÁK.

Érzéstelenítés.

Sebészeti technikák:

- Felső blepharoplasztika.

-Inferior blepharoplasztika: klasszikus vagy transzjunktivális.

- Komplett blepharoplasztika.

Lehetséges szövődmények.

Műtét utáni ellátás.

Gyakorlati tanácsok.

Esetmegbeszélés.

Gyakorlati szakasz

Az alapfogalmak elsajátítása után a gyakorlati képzés valódi páciensekkel történik, a képzést vezető orvos felügyelete mellett.

1. nap:  A palpebralis/orbitális anatómia áttekintése, a műtéti technikák típusai és a kezelendő eset preoperatív elemzése

2. nap: Sebészeti előkészítés. Érzéstelenítés. Sebészeti műtét

    .