Tanulj bárhol, bármikor...az online varázslat

Egy varázslat akkor tud megtörténni, amikor minden alkotóelem együtt van és az eredmény több lesz, mint a részek összessége.

Sokan tudnak szépen hialuronsavas filler kezeléseket végezni. De Világszínvonalon csak úgy lehet, ha azonnal felismerhető a stílusod.

Ha valaki pont úgy dolgozik, mint mindenki más, nem fognak a vendégek Téged, magadért keresni. A varázslat Belőled ered, mi pedig begyújtjuk a Benned lévő szikrát és tűzijátékot csinálunk. Megkeressük a saját hangodat és tökéletesre csiszoljuk.

Online mesterkurzusaink már Dubaiban, Szingapúrban is bebizonyították, hogy a jövő a tökéletes online térben való tanulás, ahol nem vagy időhöz vagy helyhez kötve, nincsenek extra kiadások és nem vagy kiszolgáltatva a külső körülményeknek.

Az ICAM Akadémia feladata, hogy hallgatói a legjobban tudjanak képzéseink után önállóan dolgozni, hogy a lehető legjobbá váljanak.

Az ICAM-nál tudatosan varázsolunk.

Online certificate képzések, akkreditált aesthetic injector diploma

Az Online Digitális Akadémián lehetőséged van akkor és ott tanulni, ahol és amikor szeretnél. Nincs több utazási költség, szállás díj és alkalmazkodás. Vizsgáidat is digitálisan érvényesítjük, a gyakorlat minden eddiginél részletesebben követhető.

Board Certification vizsga opcionálisan online teljesíthető.

Dermal Filler Képzés

A 100% ban online képzés magában foglal minden hialuronsavas filler technikák biztonságos alkalmazásához szükséges elméleti és gyakorlati tudnivalót. Anatómia, anamnézis, alap és haladó technikák, kontraindikációk kezelése. Video vezetett step by step 8 gyakorlati modul.

Toxin Kezelés Képzés

Toxin kezelések anatómiája, esztétikai kezelési lehetőségei, különböző toxinok adagolása, higítása, tárolása, felhasználása. Step by step vezetett gyakorlati modul a glabella, homlok, szarkalábak, gummy smile, áll és masseter kezeléshez.

Korrekciós technikák és microbotox.

PDO Thread Képzés

PDO szálak típusai, alkalmazásuk kollagén indukciós kezelésekben.

Kombinációs technikák. Step by step vezetett gyakorlat mono, twin és screw szálak használata.

Arc, térd, has, belső comb és felkar kezelése.

Regeneratív Technikák Képzés

PRP i-PRF, Dermapen használata. PRP elmélet és alkalmazási lehetőségei, kombinációs kezelések hialuronsavval.

Step by step vezetett gyakorlat a PRP és iPRF kezelés menetéről, regenerációs kezelésekről. Hajhullás, hegek, keloidok kezelése.