Szeretném megismerni a képzés gyakorlati szakaszának a részletes programját:

1. nap:

Érkezés repülővel Barcelona El Prat nemzetközi reptérre (BCN) ahonnan privát transzferrel Sitgesbe az ICAM oktató központjába mennek hallgatóink. 

Közös gourmet vacsora a szálloda Michelin csillagos étermében és az ICAM Experience Center meglátogatása.


2. nap:

10.00-11.00  No.1 Masterclass : Esztétikai Medicina kezelések protokollja, előkészítése, mentális felkészülés

11.00-14.00 Hands On: Skinbooster és Bioremodeling technikák a gyakorlatban

14.00-15.00 Kávé és rövid ebéd szünet

15.00-18.00 Hands On: Tapping, Mezoterápia, CaHa kezelések, Profhilo

21.00 Közös vacsora a 2 Michelin csillagos Maricel étteremben.


3. nap:

 10.00-11.00 No.2 Masterclass : Komplikációk kezelése, fejlődés, páciens management, út a sikeres szakmai karrierhez.

11.00-14.00 Hands On: Nasolabiális redő, periorális terület kezelési lehetőségei a gyakorlatban

14.00-15.00 Kávé és rövid ebéd szünet

15.00-18.00 Hands On: Közép arc kezelése tűvel és kanüllel

20.00 Transzfer Barcelonába, közös katalán menüvacsora az EL Nacional étteremben


4. nap:

LIP MASTERCLASS

FACIAL INJECTION MASTERCLASS

Anatómia kifordítva

21.00 Közös vacsora SItges kikötőjében, Tapas és Cava


5. nap:

FACE HARMONIZATION

Mandibula, járomív és áll kezelési lehetőségei

7 technika amivel a kockázatok minimálisra csökkenthetők

Toxinok a gyakorlatban

20.00 Transzfer Barcelonába, közös vacsora a kikötőben, esti városnézés privát giude-al.


6. nap:

No. 3 Masterclass: Sikeres szakember, boldog vendég. A Titok.

FULL FACE MASTERCLASS

DIPLOMA átadása és Gála vacsora.


7. nap: Szabad program, privát transzfer a reptérre, hazautazás Barcelonából


Mennyibe kerül a (PAMD) Professional Aesthetic Medical Diploma képzés?

A képzés ára 41.200 euro, mely 10 részletben is teljesíthető. Az ár tartalmazza a modulzáró vizsgák és a nemzetközi szakvizsgák díjait, a Sitgesben szervezett hands on szakaszt repülő és szállás költséggel együtt, valamint a Londonban lévő szakmai gyakorlat költségét is (kivéve az utazás és szállás költséget).

Részletek                      Tandíj fizetés részletezése                                                         Összeg

1.                                     Jelentkezéskor fizetendő                                                           € 500,00

2.                                     Beiratkozáskor (jelentkezést követő 15 napon belül)            € 4.800,00

3.                                     Képzés megkezdése előtt 30 nappal fizetendő                    € 11.800,00

4.                                     Képzés megkezdése után 30 nappal fizetendő                    € 11.800,00

5.                                     Tandíj részlet a 60. napon                                                         € 2.050,00

6.                                     Tandíj részlet a 90. napon                                                         € 2.050,00

7.                                     Tandíj részlet a 120. napon                                                        € 2.050,00

8.                                     Tandíj részlet a 150. napon                                                        € 2.050,00

9.                                     Tandíj részlet a 180. napon                                                       € 2.050,00

10.                                    Tandíj részlet a 210. napon                                                       € 2.050,00

                                                                                                                           összesen: € 41.200,00

Mikor kezdődik a következő képzés?

2023. május 8.

Hogy tudok jelentkezni a képzésre?

A legegyszerűbb módja a jelentkezésnek hogyha emailt küldesz nekünk részvételi szándékodról az office@medicalfillershop.com címre amiben megadod nevedet, telefonos elérhetőségedet és megjelölöd a kiválasztott képzés nevét a honlapon található jelentkezési űrlap segítségével.

Mielőtt döntenél, az alábbi lépéseket javasoljuk:

1. Tájékozódás

Ismerkedj meg alaposan azzal a képzéssel, amelyre jelentkezni szeretnél! A képzések leíró oldalain igyekeztünk minden információt összegyűjteni, mely segíti a döntéshozatalt. 

2. Jelentkezés

Ha sikerült döntened valamely képzésünk mellett, akkor jelentkezni emailben vagy a honlapon található online jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet.

3. Befizetés

A jelentkezés a tandíj - vagy részletfizetés választása esetén annak első részletének - és beiratkozási díj befizetésével válik aktívvá. A befizetési információkat a jelentkezéskor megadott e-mail címedre küldjük meg. Kérjük, hogy mindig ellenőrizd a pontos banki adatokat! Amennyiben a tájékoztató levelet véletlenül kitörölted vagy nem találod, a pontos befizetési adatokat megtalálod a választott képzés részletes képzési tájékoztatójában vagy írj az office@medicalfillershop.com e-mail címre!

Befizetés során, kérjük, a közlemény rovatban ne felejtsd el megadni a tanfolyam résztvevőjének a nevét és a választott képzés nevét!

Kik vehetnek részt a képzésen?

Honlapunkon az egyes képzések és webinarok részletes leírásánál megtalálod, hogy igényel-e előképzettséget a választott modul? 

A  PAMD  képzés nem igényel előképzettséget.

Azon képzések esetében, amik orvosi végzettséget igényelnek, a beiratkozás előtt kérni fogjuk az orvosi diploma másolatát vagy a végzettség igazolására alkalmas dokumentumot.

Hogyha nem vagy biztos a kapott információ ellenére sem, hogy a Te végzettséged megfelelő-e a választott képzéshez, írj nekünk emailt kérdéseddel az office@medicalfillershop.com email címre.

Hogyha elvégzem a képzést, akkor végezhetem legálisan a tevékenységet?

Az iAMA by ICAM Akadémia a képzések tartalmáért, szakmaiságáért és megvalósulásáért vállal felelősséget. Nemzetközi Akadémiaként a Világ szinte minden országából fogadunk hallgatókat. Az egyes országokban az Esztétikai Medicina kezelésekre vonatkozó szabályozások jelentősen eltérőek. Minden hallgató egyéni felelőssége a leendő munkavégzés országában az érvényben lévő szabályok ismerete és megtartása. Amennyiben az ország rendelete tiltja az injekciós esztétikai kezelések egyén végzettségével való legális gyakorlását, az abból eredő károk vagy sérelem Akadémiára át nem hárítható. Nem adunk javaslatot, tanácsot és nem ellenőrizzük, vagy kérjük hallgatóink leendő céljait vagy végzettségét kivéve az orvosi végzettséget előfeltételként igénylő képzések esetében. Kérjük, a vásárlás előtt ezek alapos mérlegelését.

Téves az a feltevés, hogy aki beiratkozik valamely képzésre vagy megvásárol egy modult, az a Világ minden országában a vásárlás vagy a szintvizsga birtokában jogosult lesz a kezelés végzésére és ezt a képzést kínáló központnak garantálnia szükséges. A képzés egy bizonyos tudást ad, a vizsga a tudást igazolja. A legális munkavégzésnek számos egyéb feltétele van.

A CIBTAC és VTCT szakvizsgák az Angol Ofqual Szakképzési Hivatal által akkreditáltak és engedélyezettek.

Hogyha nem tudom befejezni a képzést, vagy elállok a modulon való részvételtől a megvásárlást követően, vissza jár-e a befizetett összeg?

Sajnos nem áll módunkban a vásárlást követően a megvásárolt képzés díját visszatéríteni - kizárólag akkor, hogyha a képzés az Akadémiának felróható okokból nem valósul meg.

Ennek ellenére minden esetben a jóhiszeműség és az elfogadható megoldások vezérelik az Akadémia vezetőségét, így nem zárkózunk el az adott egyedi esetek különleges elbírálásától, de tandíjat nem tudunk egyetlen esetben sem visszafizetni. Kérjük ennek mérlegelését a befizetést megelőzően.