Köszönjük, hogy megkereste iskolánkat és felvette velünk a kapcsolatot!

Kérjük, olvassa el az alábbi információkat és töltse ki az adatlapot, vagy foglalja le személyes konzultációs időpontját amennyiben kérdése a konzultációt igénylő kategóriába tartozik.

Köszönjük az együttműködését.

Az ICAM Esztétikai Medicina Akadémia fenntartója az AFI Cooperation S.L. Spanyolországban bejegyzett cég (cég adatai az ÁSZF-ben és a nyilvános nemzetközi cég adatnyilvántartásban hozzáférhetők).

Az akadémia oktatáshoz való jogosultságát Spanyolország gazdasági minisztériuma és a Spanyol törvényi szabályozás engedélyezte a bejegyzéskor. 

A nemzetközi CIBTAC modulok oktatását és a vizsgák szervezését, ellenőrzését a CIBTAC ltd. engedélyezte és legitimizálta. A Certificate-ek és Diplomák nemzetközi érvényességűek és az általuk meghatározott kompetenciák és feltételek mellett adhatók ki és használhatók. Az Akadémia a CIBTAC akkreditált oktató és vizsga központja.

Az IEBDAC Diploma képzések és Board Certification vizsgák felkészítő oktatását, vizsgáit az IEBDAC Educational Board ltd. Aesthetic Medicine and Surgery tagozata engedélyezte és legitimizálta. Az IEBDAC Diploma és Board Certification vizsga nemzetközi érvényességű. Az ICAM akkreditált IEBDAC oktató és vizsga központ. Minden IEBDAC képzés CPD akkreditált.

Az Akadémia FKNYSZ/BSZ számmal rendelkezik.Bármely képzés elvégzése nem jogosítja fel a hallgatót a tanult technikák vagy eljárások munkavégzés országában érvényben lévő jogszabályok betartása nélkül a tevékenység végzésére.

A Certificate / Diploma / Tanúsítvány / Board Certification a tanult képességek igazolásának a dokumentumai. Nem működési engedélyek. 

Az olyan szándékosan téves értelmezésből adódó minden nemű anyagi, jogi vagy más felelősségvállalással kapcsolatos kártérítési igényeket az Akadémia elutasít, melyek arra irányulnak, hogy hallgató azért választotta az akadémia képzését, mert azt hitte, a képzés elvégzése után bejelentés, működési engedély, felelősség biztosítás vagy az aktuális jogszabályok betartása nélkül is legálisan végezni tudja a tevékenységeket. Mindig, minden esetben hangsúlyozzuk, hogy hallgató egyéni felelőssége ellenőrizni és betartani a munkavégzésének lehetőségeit.

Amennyiben kifejezetten az érdekli, hogy adott szakmai vagy iskolai végzettség mellett Ön egy képzés elvégzését követően hol vagy/és hogyan tudja legálisan gyakorolni a kívánt tevékenységet, kérjük foglaljon időpontot egyéni online konzultációra. A konzultáció egyszeri díja : 250 € / 60 perc.

Az alábbi gombra kattintva lefoglalhatja konzultációs időpontját:További kérdések esetén kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük, hogy segíti az Akadémia magas színvonalú működésének fenntartásához szükséges protokollok betartását és a hatékony kapcsolatfelvétel gördülékenységét!