Mi az a CIBTAC vizsga?

A CIBTAC a Confederation of International Beauty Therapy and Cosmetology kifejezés rövidítése.

A nemzetközi CIBTAC szervezetet 1977 ben alapították Angliában, céljuk a legmagasabb szintű szépségterápiás, kozmetológia és esztétikai medicina szakvizsgák biztosítása szakemberek részére.

Az ICAM Akadémia 2022 ben hivatalos magyarországi  vizsgaközpont lett, melynek értelmében a jelentkezők akár képzéseinktől függetlenül is letehetik nemzetközi szakképesítő vizsgáikat az ICAM nál.

A vizsgákat az ICAM szervezésében, de a CIBTAC által akkreditálva, értékelve és nyilvántartva lehet teljesíteni.

Minden vizsgához felkészítő tanfolyam is tartozik, melyeken a részvétel opcionális, de szerves részét képzik a felkészülésnek.

A vizsga angol nyelven történik.

A nemzetközi szakképesítés a Világ minden országában elfogadott, az Angol Ofqual nemzeti szakképzési HIvatal jóváhagyásával engedélyezett.


Mit tartalmaz a vizsgadíj és mennyi ideig tart a felkészítő ?

A vizsgadíj a felkészítő modulokat, tanulás segítő angol és magyar nyelvű tananyagot és egyszeri vizsga lehetőséget tartalmaz.

Mennyibe kerül a Klinikai Injector vizsga?

A vizsga és a felkészítő díja 2.800,- euro.

A felkészítő 100% online történik két hetente egy alkalommal, összesen 10 modullal.

Lehetőség van további online elméleti órák megvásárlására,

Online egyéni óra ára : 80 euro / óra 

A vizsga korlátlanul ismételhető, de a felkészítő egyszeri vizsgadíjat tartalmaz.

Hogy tudok jelentkezni a vizsgára?

A legegyszerűbb módja a jelentkezésnek hogyha emailt küldesz nekünk részvételi szándékodról az office@medicalfillershop.com címre amiben megadod nevedet, telefonos elérhetőségedet és megjelölöd a kiválasztott képzés nevét a honlapon található jelentkezési űrlap segítségével.

Mielőtt döntenél, az alábbi lépéseket javasoljuk:

1. Tájékozódás

Ismerkedj meg alaposan azzal a képzéssel, amelyre jelentkezni szeretnél! A képzések leíró oldalain igyekeztünk minden információt összegyűjteni, mely segíti a döntéshozatalt.

2. Jelentkezés

Ha sikerült döntened valamely képzésünk mellett, akkor jelentkezni emailben vagy a honlapon található online jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet.

3. Befizetés

A jelentkezés a tandíj - vagy részletfizetés választása esetén annak első részletének - és beiratkozási díj befizetésével válik aktívvá. A befizetési információkat a jelentkezéskor megadott e-mail címedre küldjük meg. Kérjük, hogy mindig ellenőrizd a pontos banki adatokat! Amennyiben a tájékoztató levelet véletlenül kitörölted vagy nem találod, a pontos befizetési adatokat megtalálod a választott képzés részletes képzési tájékoztatójában vagy írj az office@medicalfillershop.com e-mail címre!

Befizetés során, kérjük, a közlemény rovatban ne felejtsd el megadni a tanfolyam résztvevőjének a nevét és a választott képzés nevét!

Mi a különbség a CIBTAC vizsga és a CPD akkreditált képzés között? 

A CIBTAC vizsga nemzetközi szakvizsga. 

A CPD szervezet az oktatási vállalkozás tagságát akkreditálja, vagy - amennyiben a vállalkozás a képzéseit is akkreditáltatja, úgy külön-külön a modulok tartalmát (is) regisztrálja. 

Magyarországon tudomásunk szerint csak az ICAM Akadémia akkreditáltatott képzéseket is a CPD szervezetnél. 

A CPD nem szakképesítő rendszer. 

Ahogy az IBEDAC sem. 

Csupán a hozzájuk tagként jelentkező vállalkozások képzéseihez adnak tagsági díj ellenében jogosultságot az akkreditáció nevének használatához.

A CPD membership, IBEDAC vagy Magyar FAR rendszerben kiadott tanusítvány nem igazol vizsgával zárt nemzetközi szakképzést.